740 total views

Planul de Ordine și Siguranță Publică este documentul prin care se organizează anual activitatea Poliţiei Locale a Municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice în municipiul capitală de județ. În realizarea acestui document cu siguranță s-au avut în vedere mai multe acte normative. 

Direcția Poliţia Locală Râmnicu Vâlcea desfășoară activități de menţinere a ordinii şi liniştii publice pe raza municipiului (parcuri, piețe, cimitire, zone comerciale și de agrement, inclusiv în zona unităților de învățământ), dar și acțiuni de patrulare mixte, cu agenţi ai Poliţiei Municipiului, toate având ca scop descurajarea faptelor antisociale și reducerea infracţionalităţii stradale, fluidizarea circulaţiei, etc. Totodată, personalul Direcției desfășoară activități stabilite în sarcina Poliției Locale pe durata stării de alertă.

În acest context, aflăm de la Primăria Râmnicu Vâlcea că, prin dispoziţia primarului, zona Feţeni-Săliştea va beneficia de un post de Poliţie Locală începând chiar din această lună. „Din această lună, cartierele Feţeni şi Săliştea vor beneficia de un post de Poliţie Locală, măsură luată în urma dispoziţiei primarului Mircia Gutău şi în consecinţa solicitărilor locuitorilor din zonă. Postul va funcţiona în vecinătatea clădirii fostului cămin cultural şi va fi deservit de poliţişti locali cu atribuţii în domeniul ordinii publice. În perioada următoare, se preconizează deschiderea şi a altor puncte care să asigure liniştea şi siguranţa cetăţenilor din zonele limitrofe ale Râmnicului”, se arată în comunicatul de presă transmis public.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.