283 total views

…dar soluții cam puține, spre deloc, pentru a rezolva dezmățul.

La întâlnirea cu cetățenii Mircia Gutău a fost sesizat cu privire la foișoarele nesupravegheate sau zonele întunecate, din cartierul Ostroveni, unde se întâmplă lucruri greu de imaginat.

Grupuri de tineri, de diferite vârste, își fac de cap și deși organele competente cu drept de control au fost sesizate, nu se implică susținând că…terenuri private. O zonă ar fi incinta Liceului Ferdinand, dar și multe alte zone private. Acest lucru a fost sesizat de mai mulți cetățeni, unul menționând că Poliția Locală este zero în siguranța cetățeanului.


„adolescenți până în clasa a IX-a și fac tot felul de lucruri, de la droguri până la sex, ăsta e adevărul”, a afirmat edilul.


Gutău, cu privire la dezmățul de la Ferdinand, a promis că va avea o discuție cu conducerea școlii să securizeze zona, iar portarul liceului să fie mult mai activ. Cât despre alte zone, edilul spune că le va mai verifica și le va lumina.

Cu alte cuvinte, cam toată lumea știe că avem tineri care consumă droguri și fac sex pe unde apucă, și sunt expuși multor pericole, dar alții sunt vinovați, nu părinții, nu profesorii, nu primarul, nu poliția, nimeni, doar noi care scriem aberații când spunem că elevii se droghează și ne mai amenință și cu procese…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.