83 total views

PMP a fost prima formatiune politica care a atras atentia asupra faptului ca, afisele electorale ale aliantei PSD-UNPR-PC, folosesc in mod incorect formularea “USL traieste!”.

Acest lucru contravine atat realitatii faptice, cat si unei deontologii politice, deontologie care nu are priza la PSD. Dorind sa-si asigure controlul nemijlocit si direct asupra Romaniei, PSD-ul uziteaza de tot felul de mijloace nedemocratice, cum este si cel de a insera exprimarea “USL traieste!”, pentru a castiga cat mai multe voturi.
Salutam initiativa fostilor aliati ai PSD-ului respectiv, reprezentantii PNL de a solicita la BEC eliminarea acestor afise, care contineau acest mesaj incorect. Dar oare celelalte mijloace electorale ale PSD-ului sunt corecte? Se simte in aer ca peste noua zile vor lua amploare actiuni de genul: turism electoral, transportul membrilor si sustinatorilor la sectiile de votare, dar si acordarea stimulentelor materiale pentru obtinerea voturilor. Ideea de a face politica PSD-ului seamana foarte mult cu cea consacrata sub denumirea “politica partidului – stat”. Dorinta de a controla toate sectoarele vietii sociale si economice, impun PSD-ului alegerea acestei politici de forta, politica contraindicata intr-o democratie autentica, asa cum dorim noi sa existe in Romania.

PMP-ul isi reafirma sprijinul pentru consolidarea democratiei autentice in Romania si va folosi toate mijloacele democratice pentru a contracara activitatea partidului-stat.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.