278 total views

Duminică, 8 mai 2015, pe un post național de televiziune, liderul Mişcării Populare, Traian Băsescu, s-a dezlănțuit împotriva americanilor, pe care îi acuză de manipularea românilor care sunt în stradă, făcând apologia relațiilor cu Germania (deh, nu poate uita Traian Băsescu zâmbetele doamnei cancelar Merkel).

MM

Ce am înțeles de la Traian Băsescu, este că singurul prim ministru de valoare pe care îl are România, este Dacian Cioloş, fostul comisar pentru agricultură din 2009-2012, unul dintre oamenii pentru care Germania reprezintă universul existețial.
După emisiune, am fost tentați să-l sunăm pe liderul vâlcean al PMP, Marian Mirea, să ne explice de ce suntem aşa de supărați pe americani şi de ce îi iubim aşa de mult pe nemți. Pentru un partid care se doreşte după relansare, rebrenduire, etalonul moralității politicii româneşti, acuzele aduse americanilor par mai de grabă o rebrenduire a ‘’lozincilor tovărăşeşti’’ din anii ’50, ai comuniştilor români. Oare PMP va rebrendui în totalitate aceste lozinci? Nu de alta…, dar se supără domnul Rotaru că îi fură cineva moştenirea!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.