307 total views

Apropierea alegerilor din iunie 2016 începe să deconteze forţele politice. Pe de o parte PNL-ul reuşeşte în judeţ ca pe lângă cei 42 de primari existenţi să mai captureze 12 primari PSD plus unul PC. Această desfăşurare de forţe va conduce în mod sigur la o victorie zdrobitoare a PNL-ului la alegerile locale, împlinind astfel visul lui Cristian Buican de a fi conducătorul de facto al judeţului.

primari PSD

Că umflarea schemei la PNL va conduce şi la nemulţumiri din partea organizaţiilor acestui partid, din localităţile de unde “se transformă” primarii actuali PSD, asta se pare că nu mai contează deşi, pe viitor, PNL va avea greutăţi în gestionarea unui număr atât de mare de primari. În ceea ce priveşte PSD-ul, promisiunile liderului acestuia, deputatul Constantin Rădulescu, de a crea o organizaţie puternică cu care să câştige alegerile locale, se dovedesc a fi simple baloane de săpun. Plecarea unui număr atât de mare de primari, fapt nemaiîntâlnit până acum în istoria politică a acestui judet, ne arată că în organizaţiile judeţene PSD, încrederea în liderul acestuia este egală cu 0. Ce poate întări mai mult această afirmaţie decât plecarea primarului Gheorghe Dumbravă, de la Stoeneşti şi a celui de la Drăgoeşti, Gheorghe Melente, doi din oamenii cu care Rădulescu se lăuda pe toate canalele mass-media. Dacă ar fi un lider politic conştient, Rădulescu şi-ar asuma aceste pierderi, care îi vor aduce un scor electoral negativ în iunie 2016.

Distribuie

Un comentariu

  1. Cu directori precum Tabirca de la Piete Prest nu va castiga PSD-ul. E tinut in brate un pensionar prins furand, care a distrus o masina a societatii cand o folosea in interes personal. Nimeni nu se intreaba de ce masina nu era parcata la sediul societatii, de ce o lua zilnic si mergea cu ea la Budesti. se pare ca la Ramnicu Valcea … coruptia NU ucide….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.