571 total views

Atunci când am scris că la PDL Vâlcea a fost aprobat un armistiţiu între troica de la conducerea Organizaţiei Judeţene ( Bulacu, Vâlcu, Ungureanu) şi fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale Vâlcea Romeo Rădulescu, ne exprimam convingerea că această stare de fapt nu va dura foarte mult. Mai mult, ne exprimăm convingerea că “judeţenii” îl vor “pitula” pe Romeo Rădulescu, lăsându-l fără organizaţie.

Şi acest lucru a început cu ideea că principalii susţinători ai lui Romeo Rădulescu, domnii Cosmin Constantinescu şi Bogdan Costinescu, nu vor mai face parte din viitorul Birou Plolitic al Organizaţiei Municipale. Să fie treaba mai clara, a fost strecurată şi ideea că în timpul exercitării mandatului de viceprimar al lui Cosmin Constantinescu, firma tatălui acestuia ar fi avut lucrări cu primăria Municipiului Rm. Vâlcea, situaţie care îl aruncă clar pe Constantinescu în incompatibilitate.

Cine a lansat acum această idee, nu a lansat-o pentru presa vâlceană, ci pentru urechile liderului naţional Vasile Blaga. Acest lucru se ştia de foarte mult timp şi practic nu mai interesa pe nimeni, numai că, deschiderea “frontului de luptă” între “judeţeni” şi “municipali”, a adus pe tapet din nou acest caz. Cum problema pare reală, e clar că dl. Constantinescu riscă să nu mai prindă echipa mare şi să rămână la statutul de rezervă. În ce-l priveşte pe Bogdan Costinescu, zis “Pătrăţel”, situaţia acestuia e mai simplă, el reuşind să-l enerveze pe unul din creatorii statutului PDL, pe eurodeputatul Marian Jean Marinescu, acuzându-l pe acesta că nu ştie statutul.

Suntem convinşi ca aceasta situatie il va conduce pe dl. Costinescu în exteriorul vieţii politice, practic locul care i se potriveşte cel mai bine, deoarece politica pentru dânsul a reprezentat o încercare prea mare.
După ce au rezolvat cu cei doi “locotenenţi”, judeţenii au trecut chiar la eliminarea din postul de preşedinte interimar al lui Romeo Rădulescu, alegând, aleatoriu, un Birou din oameni obedienţi conducerii judeţene şi care au un singur rol şi anume, de a-l marginaliza definitiv pe Rădulescu, conform regulii jocului copilăriei “pituluşul” – “urma scapă turma!”

Romeo Rădulescu a dovedit că nu are rapiditate în mişcări şi că în politică el mereu a stat în umbra cuiva, fie că acela era Mircia Gutău sau Emil Boc. Cei doi oameni politici, mai sus menţionaţi, l-au ferit întotdeauna pe Romeo Rădulescu de valurile politicii, iar în 2012, când nici unul dintre ei nu a mai putut face acest lucru, Romeo Rădulescu a pierdut postul de primar, demnitatea de parlamentar câştigand-o prin ricoşeu, în urma procesului de realocare de voturi prevăzut de legea alegerilor generale. Dacă ar fi să emitem o speculaţie, considerăm că prezenţa d-lui Romeo Rădulescu în Organizaţia Municipală PDL Rm. Vâlcea, se va încadra la categoria membrii de rând , funcţiile de conducere ale acestei organizaţii, fiindu-i strict interzise.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.