1,157 total views

….își asumă că „în actuala majoritate din Consiliul Local nu vom putea să implementăm aceste proiecte destul de benefice pentru Râmnicu Vâlcea. Însă, în anul 2024, acestea vor fi pe lista de priorități și vor fi puse în practică. Este clar că în momentul acesta, pentru politicienii din Consiliul Local, primează interesul personal. Nu au nicio treabă cu cetățenii orașului, pe ei îi interesează dacă le este lor bine”.

Organizația Municipală PNL Râmnicu Vâlcea, prin președinte Virgil Pîrvulescu, a organizat vineri, 16 septembrie, o conferință de presă, la sediul partidului. La conferința de presă, președintele organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, care deține și funcția de viceprimar în cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, i-a avut alături pe consilierii locali – Cezar Bulacu, Radu Preoteasa -, prim-vicepreședinți ai organizației municipale PNL Râmnicu Vâlcea, dar și pe consilierul local Bogdan Popa, vicepreședinte departamentul relații cu mass-media și purtător de cuvânt în cadrul organizaței municipale.

Conferința de presă a avut ca scop principal informarea asupra problemelor de interes local cu privire la gestionarea resurselor municipiului, a evenimentelor recente din societățile municipale, dar și a viitoarele acțiuni politice ale organizației. Liderii din PNL Râmnicu Vâlcea, mai sus menționați, făcând parte și din administrația publică locală, în cadrul partidului au un obiectiv bine definit – proiecte pentru municipalitate. Din punctul nostru de vedere, și al multor altora, ei fac politică doar pentru a putea face administrație. Astfel, putem spune că ei sunt mai mult oameni administrativi decât politici.

Pîrvulescu pune din nou pe tapet lupta pe care o duce în Consiliul Local, împotriva PSD-PER-USR, consilieri care sunt coordonați doar politic de șefii lor de partid, uitând cu desăvârșire că ei trebuie să activeze în cadrul acestuia în folosul cetățeanului și nu al partidului. Adesea spune că este foarte ușor să ajuți oamenii din oraș printr-o simplă hotărâre de Consiliu Local, că orașul trebuie gestionat în mod corect ori că foarte mulți tineri au părăsit orașul. Este foarte corect cum pune problema, doar că atunci când politic nu ai majoritate, și nu facem referire doar la situația din CL.RM.VL., te cam lupți cu morile de vânt, pentru că majoritatea politicienilor ascultă doar ordinul politic și nimic altceva!

Făcând o paranteză, dacă suni un consilier local să-l întrebi de ce nu a votat „pentru” la un proiect benefic orașului o să-ți spună așa: „nu am voie să dau astfel de explicații, avem un lider de grup și doar el poate să vorbească pentru noi”. Dacă îl suni pe liderul de grup îți va spune: „nu am mandat să dau explicații, dar pot să-l sun pe șeful meu de partid și dacă îmi dă voie, vă resun și discutăm”. Menționez că cele expuse sunt reale, iar citatele sunt dintr-o discuție purtată de mine, autorul acestui articol de presă, cu doi consilieri locali PSD – Lețu Fane și Adina Dobrete. Deci, consilierii PSD-PER-USR activează doar politic, iar cei PNL încearcă din răsputeri să acționeze administrativ, pentru cetățenii orașului și nu pentru binele partidului. De ce din răsputeri? Pentru că dacă PNL Râmnicu Vâlcea nu l-ar avea pe Pîrvulescu și aici s-ar vota tot politic, Cristian Buican procedând la fel ca ceilalți lideri de structuri politice.

Mai multe informații le puteți afla vizionând conferința de presă

https://fb.watch/fDKTfyaPh1/

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.