197 total views

Pentru că cititorii ne întreabă dacă mai avem informații despre albumul 10×10, le transmitem că noi ne-am făcut datoria și am prezentat public achiziția, în mai multe articole, iar edilul Gutău Mircia nu a avut nici cea mai mică reacție.

Realizarea albumului, predarea, recepția și achitarea lui au fost girate direct de edil, deci lucrarea a fost considerată ca fiind una conformă cu cele solicitate. Așadar nu mai are rost să reluăm firul acesteia și să enumerăm faptele care au stat la baza întocmirii acestui album „de mare prestigiu”, pe care nu are nimeni voie să-l vadă.

Gutău Mircia i-a permis lui Vila Press să obțină un beneficiu necuvenit, respectivsă vîndă și să încaseze reclamă într-un album pe care municipalitatea l-a comandat și plătit integral.

Concluzia este că Vila Press nu avea voie să își însușească venituri necuvenite din reclamă în album, venituri care revin de drept proprietarului albumului și celui care a plătit toate costurile de realizare și deține toate drepturile. Aceste venituri se constituie prejudiciu în bugetul local, iar cel care i-a permis să încaseze aceste venituri în paguba bugetului local trebuie să dea socoteală.

Gutău Mircia a fost investit de către cetățenii orașului să administreze bugetul local în folosul comunității, nu în beneficiul lui Vila Press.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.