211 total views

AJOFM Valcea a organizat la finalul saptamanii, vineri, 25 aprile 2014, incepand cu orele 9.00, la Centrul Regional pentru Formarea Profesionala a Adultilor, Bursa generala a locurilor de munca.

S-au prezentat 55 de societati comerciale care au pus la dispozitia somerilor 437 locuri de munca vacante, la care s-au adaugat cele 318 locuri de munca vacante disponibile prin reteaua EURES Romania. Au fost selectati, in vederea sustinerii interviului de angajare/probei de lucru, un numar de 921 someri din 2650 persoane prezente.

In afara somerilor selectati pentru interviu, s-au incadrat in munca pe loc, fiind acceptati de angajatori, un numar de 82 someri in urmatoarele ocupatii/meserii: agent de curatenie cladiri, agent turism, agent vanzari, asistent medical fizioterapie, baies, barman, brutar, bucatar, camerista, consilier.expert/economist, confectioner – asamblor articole din textile, contabil, dulgher, instalator instalatii tehnico – sanitare, lucrator bucatarie (spalator vase), lucrator pentru salubrizare, manipulant marfuri, maseur, medic stomatolog, muncitor necalificat in industria confectiilor, muncitor necalificat la intretinerea drumurilor, muncitor necalificat la demolarea cladirilor, ospatar, padurar, receptioner, redactor, registrator medical, sef de sala restaurant, sofer autocamion/masina de mare tonaj, spalatoreasa lenjerie, sudor, vanzator, zugrav.

Participantii interesati au fost informati si consiliati cu privire la tehnicile de cautare a unui loc de munca, despre modul de realizare a unui CV sau cum se redacteaza o scrisoare de intentie.

In baza unui protocol incheiat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Valcea la Bursa au fost invitati si au participat si tineri aflati in cautarea unui loc de munca.

Director Executiv, NICOLAE GABRIEL ALBINARU

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.