252 total views

Procurorii şi poliţiştii fac, marţi dimineaţă, 121 de percheziţii în Bucureşti şi judeţele Braşov, Ilfov, Prahova, Vâlcea, Dâmboviţa şi Giurgiu, la firme şi persoane suspectate de spălare de bani şi evaziune fiscală de aproximativ 20 de milioane de euro.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au emis 80 mandate de aducere, persoanele suspectate în acesată cauză urmând să fie audiate, transmite Mediafax.

Percheziţiile sunt făcute la locuinţele suspecţilor şi la sediile unor societăţi comerciale, într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălare a banilor, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 20 de milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti.

La acţiune participă procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, peste 900 de poliţişti, precum şi inspectori antifraudă de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală. Activităţile din cadrul anchetei sunt efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.