276 total views

Pe raza municipiului Rm. Vâlcea poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea au avut o acţiune pentru identificarea persoanelor care deţin fără drept şi comercializează articole pirotehnice.

Echipa care a acţionat pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, a identificat un individ care din maşina proprie oferea spre comercializare 8200 de articole pirotehnice

Din primele verificări a rezultat că bărbatul nu este autorizat pentru a efectua operaţiuni cu articole pirotehnice, iar cu privire la cele identificate asupra sa, a declarat că le-a cumpărat dintr-un complex comercial din Bucureşti şi intenţiona să le folosească de sărbători.

Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept, riscând o pedeapsă cu închisoare de la 3 luni la un an, cercetările fiind continuate de poliţiştii Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Vâlcea, fiind ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 8200 de articole pirotehnice.

Tot ieri, un tânăr de 23 de ani a fost prins de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea, în timp ce comercializa tot din autoturismul propriu materiale pirotehnice fără a deţine documente pentru acestea. Tânărului i s-a întocmit dosar penal şi a fost sancţionat cu o amendă de 2000 lei.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.