278 total views

Liderul judeţean al PMP a părut foarte supărat săptămâna trecută vis-a-vis de ceilalţi actori de pe scena politică. Dacă despre supărarea dânsului faţă de PSD şi primul ministru Victor Ponta nu ne-am mai minunat , am rămas surprinşi de părerile emise de domnia sa faţă de recent constituita alianţă liberal-creştină, dintre PNL şi PDL, care se doreşte a fi primul pas în constituirea marelui Partid Naţional Liberal.

Ca un călător prins fără bilet în autobuz şi dat jos cu forţa de controlor, dl. Mirea a transmis tuturor celor care voiesc să-l asculte, că nici o construcţie de dreapta nu se va putea face fără Traian Băsescu şi al său partid de o singură cifră – PMP.
Domnul Mirea ne dă impresia că s-a întors 3000 de ani în timp, pe timpurile faraonilor egipteni, când dacă nu rosteai o laudă la adresa faraonului la trei cuvinte, la al patrulea capul nu-ţi mai stătea la locul lui, ci la nivelul picioarelor.
Cum poate un partid “tânăr şi pur’’ să fie dependent ombilical de un individ hârşit în rele ca Traian Băsescu? Cum pot imberbii colegi ai domnului Mirea, de la Vâlcea din Organizaţia Judeţeană PMP, să mai trăiască după ce la Congresul comun PNL-PDL a fost oprit Imnul Naţional în momentul începerii strofei în care se făcea vorbire de Împăratul Traian? Am crezut, sincer, că vom asista la un harakirii colectiv şi ne gândeam cu groază că supermarketurile vor trebui să-şi reînnoiască stocul de cuţite. Se poate domnule Mirea să nu puteţi dvs. supravieţui ideii de dreapta decât dacă, în dreptul Palatului Cotroceni stă numitul Traian Băsescu?

Construcţia dreptei româneşti nu se poate face domnule Mirea legâng ideile doctrinare de persoane fizice. Nici unul din promotorii doctrinelor de dreapta – liberalism, neo-liberalism şi doctrina populară, nu a imaginat aceste concepte teoretice vis-a-vis de persoane fizice. Soluţiile economice şi politice ale dreptei au fost întotdeauna legate de starea materială a păturilor bogate ale populaţiei şi ale intereselor acestor pături, de a acumula cât mai multe averi.
Concluzionând, credem că cel care trebuie să meargă la ‘’şcoala politică’’ este dl. Mirea care, trebuie să se dezveţe de arta linguşirii şi de credinţa în conducătorul suprem, concept care face bine numai într-o dictatură nu şi într-o democraţie.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. My Lady Claudia , l-ai găsit de client pe Mirea PMP omul e vraişte şi tu ce faci ? îl sui în RATĂ , îi iei mărunţişul din buzunar şi la coborâre îi mai dai şi un şut în kur. Nu eşti ” satisfăcută ” că fraierul e plin de praf , îl apuci de urechi şi-l bagi în sarcofag să-i pupe picioarele faraonului Băsescu. Şi cum ţuica de prună băută pe stomacul gol ,te razmă de gard, unde te ling câinii , aşa faci tu MY Lady când îi bagi pâlnia pe gât lui Mirea şi îi torni “trăscăul cu şcoala politică de dreapta ” ! Apropo, cezarul dr.ing. CÎLEA ION tot pe baricade la Brezoi via Malaia ?l

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.