375 total views

Și începem articolul cu o întrebare: are cu adevărat nevoie ABA Olt de noi angajați sau sunt inventați? „Invidioșii” ne spun că se calcă pe picioare unii pe alții, iar posturile promovate nu ar fi necesare.

Pe modelul 2 cu sapa/3 cu mapa, dar care a ajuns la 1/10, se fac iar angajări la ABA Olt pentru a se achita unii de anumite datorii, fie ele din campania electorală, fie alte obligații și astfel instituția scoate iar la concurs câteva locuri de muncă și cu siguranță și acestea vor da ocazia unor discuții ce va pune din nou conducerea administrației într-o lumină nefavorabilă. Pe departamente diferite, de la începutul anului și până acum, a fost nevoie de noi recruți pe funcții cheie, iar ocupanții au fost de fiecare dată indivizi preferați de conducere, dintr-un motiv sau altul și care plimbă hârtiile dintr-un birou în altul.

Iată de ce personal are nevoie de această dată ABA Olt:

– inginer birou P.I.U.I. – 1 post în cadrul Serviciului Promovare Investiții – Urmărire Investiții

– electrician lăcătuș mecani S.H.I.P. Olt – 2 posturi electrician Sistemul Hidrotehnic Independent Priza Olt

– șofer M.E. – 1 post șofer în cadrul Compartimentului Mecanizare – Energetic

– inginer P.I.P.P.E. – 1 post inginer în cadrul Biroului Promovare și Implementare Proiecte și Programe Europene

Acum, inginer P.I.U.I., spun tot „invidioșii”, ar fi un post nou cu o denumire pompoasă – investițiile fiind promovate de ANAR și în nici un caz de ABA Olt unde sunt angajați care pot acoperi acest segment și care doar asta fac, urmăresc investițiile promovate de ANAR. Șoferul se pare că este pentru noul recrut Burlănescu Adrian, iar inginerul pentru programe europene ar fi încă un post creat pentru un favorit care se va călca pe picioare cu cei trei deja existenți. Oare câte proiecte pe fonduri europene are ABA Olt, de are nevoie de atâta personal pe acest segment? Totuși, cele două posturi de electrician lăcătuș mecanic, pentru Priza Olt, se pare că sunt într-adevăr necesare.

Nu uităm de ultimul concurs care nu doar a scos la iveală un candidat mai mult decât preferat ce a stârnit multe invidii, dar în urma acestuia un concurent a ajuns până în biroul mecanicului șef din fruntea administrației – Prală Ștefan – care a primit din partea acestuia mai multe amenințări ce au putut fi auzite până la etajul 6 al instituției. Nu știm dacă amenințările și-au urmat cursul, dar din informațiile primite de la anumiți concurenți care au îndrăznit să participe la concursurile cu dedicație am tras o singură concluzie: ABA Olt scoate posturi la concurs, dar nu sunt pentru oricine și ca atare nu are rost să participe oricine.

Dacă nu ai un loc de muncă sau dacă nu ești mulțumit de cel actual și dorești să-l schimbi și îndeplinești condițiile de participare impuse de administrația vâlceană, acum ai ocazia să vezi pe pielea ta dacă un concurs în cadrul acestei instituții este cu dedicație sau nu. Înscrie-te! Participă și povestește-ne, după, cum a fost.

Toate posturile scoase la concurs de ABA Olt sunt aprobate de ANAR. Ce analiză cost-beneficiu stă în spatele acestor posturi? Ne răspunde cineva? Cum așa dintr-o dată administrația constată de la lună la lună că mai are de acoperit locuri goale în diferite departamente? Cât se mai poate popula și ABA Olt? Tot „invidioșii” spun că după orele 10.00 mulți dintre noii recruți pot fi văzuți la cafeneaua mall-ului nou ori plimbându-se prin centrul comercial, care este la o aruncătură de băț de sediul administrației.

Vom urmări cu real interes numele participanților înscriși la concursurile ce vor avea loc în data de 20, 28 mai ori 4 iunie.

Detalii despre concursuri accesând link-ul – http://www.rowater.ro/daolt/POSTURI%20%20CARIER/POSTURI%20-%20CARIER%C4%82.aspx

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.