195 total views

Deşi sunt conştienţi că le va fi greu să convingă nouă aleşi să voteze revocarea viceprimarului George Gîngu, adversarii săi politici insistă să facă circ în şedinţă.

bujoreni

Marţi, 29 noiembrie, Consiliul Local al Comunei Bujoreni este convocat în şedinţă ordinară. Cinci proiecte de hotărâri sunt cuprinse pe ordinea de zi, unul vizând revocarea din funcţie a viceprimarului PSD George Gîngu, iar altul retragerea lui Gheorghe Sima din funcţia de administrator al Societăţii de Gospodărire Locală Bujoreni. Ambele proiecte de hotărâri au conţinut ridicat de ambiţii politice şi par mai degrabă acţiuni de imagine electorală.

Ceea ce ştiu şi nu le spun locuitorilor din Bujoreni iniţiatorii proiectului de hotărâre privind revocarea din funcţie a viceprimarului George Gîngu este că, potrivit legii, vor avea nevoie de voturile a cel puţin două treimi (adică 9) din totalul celor 13 consilieri locali. Că ştiu de acest amănunt o demonstrează şi faptul că nu au întocmit şi introdus concomitent pe ordinea de zi a şedinţei şi un proiect vizând propunerea unui înlocuitor pentru Gîngu.

Celelalte puncte de pe ordinea de zi vizează iniţiative pur administrative, primul având ca obiect alocarea sumei de 4.500 de lei din bugetul local pentru asigurarea de cadouri şi pachete copiilor din grădiniţele şi şcolile de pe raza localităţii. O altă iniţiativă prevede aprobarea pietruirii, pe o lungime de 200 de metri, a unui drum comunal din satul Bogdăneşti, punctul Cristeşti. De asemenea, aleşii din Bujoreni vor aproba şi cadastrarea şi intabularea domeniului public al localităţii.

saptamana.net

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.