109 total views

Încheiem şi această campanie de alegeri europarlamentare cu sentimentul datoriei îndeplinite. Am parcurs din nou localităţile, străzile, uliţele şi gospodăriile din colegiul meu, uninominal, numărul 1 şi din toată circumscripţia electorală Vâlcea.

Ca de fiecare dată în ultimii 10 ani, m-am întâlnit cu alegătorii şi am adunat noi impresii, propuneri şi sugestii. Dau o mare importanţă dialogului cu cetăţenii, dialog pe care l-am menţinut în toată perioada de când sunt senator, dar, evident, în timpul campaniei electorale acesta a fost ceva mai intens şi mai aplicat pe problematica legăturii dintre politica noastră internă şi demersurile parlamentarilor români la Bruxeless, capitala europeană şi a ţării noastre din 2007.

În această campanie, am vorbit oamenilor despre misiunea cu care candidaţii alianţei PSD, UNPR şi PC merg în Parlamentul European. Este vorba de a duce un mesaj unitar de promovare mai puternică a drepturilor şi intereselor cetăţenilor României, cum ar fi dreptul de liberă circulaţie şi de muncă pe piaţa statelor europene, am vorbit despre atragerea investiţiilor şi utilizarea fondurilor europene pentru a crea locuri de muncă aici acasă, în România.

Cel mai mult, am ascultat cu atenţie oamenii pe care i-am întâlnit şi aceştia apreciau, mai ales, sprijinul care se acordă agriculturii, micilor fermieri, prin noua politică agrară a Uniunii Europene la care reprezentanţii României au o contribuţie semnificativă. Am reţinut, de asemenea, interesul cetăţenilor pentru mai buna gospodărire a localităţilor, în mod deosebit, pentru infrastructura de apărare împotriva intemperiilor naturale, aşa cum au fost în această lună inundaţiile iar altă dată seceta.

Pot să spun că am dus o campanie constructivă, pozitivă şi civilizată, prin care am arătat ceea ce am realizat la guvernare în ultimii doi ani şi cum vom aplica în continuare Programul USL, acela cu care am câştigat alegerile parlamentare interne în decembrie 2014. Ne-am axat mai puţin pe atacarea competitorilor, iar dacă uneori am recurs la aceasta a fost doar ca răspuns la o serie de acuzaţii şi mistificări la care au apelat adversarii noştri pentru a deruta sau induce în eroare electoratul.

Prezint aceste aspecte esenţiale ale campaniei pentru alegerile europarlamentare şi cu gândul de a mulţumi tuturor celor care au intrat în dialog cu noi, care ne-au dat sugestii, care au participat la acţiunile noastre, care au muncit, într-un autentic spirit de echipă, împreună cu noi, sub conducerea domnului preşedinte Ion Cîlea, ajutându-ne să facem o campanie de succes.

Vă mulţumesc tuturor şi vă aşteptăm la vot!

Senator PSD,
Coca Florian Laurenţiu

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.