571 total views

Comunicat de presă

Magistrații Curții Constituționale au admis, vineri, sesizarea făcută de parlamentarii Partidului Democrat Liberal în ceea ce privește neconstituționalitatea Legii DESCENTRALIZĂRII, lege pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea în parlament la data de 19 noiembrie 2013. Decizia Magistraților a fost luată cu unanimitate de voturi.
PDL Vâlcea consideră că prin angajarea răspunderii asupra acestei Legii, Executivul ne-a arătat care este prețul promis baronilor locali pentru participarea la noul an electoral, cu cele două tipuri de alegeri – europarlamentare și prezidențiale, și concomitent cu acesta ne-a indicat cât de mare este înverșunarea PSD de a-și adjudeca funcția după care tânjește de 10 ani.
PDL Vâlcea subliniază faptul că două pietre de temelie ale proiectului de guvernare USL, regionalizarea și descentralizarea, au eșuat. Proiectul regionalizării este prima promisiune majoră ratată întrucât acesta nu poate fi implementat fără modificarea constituției, lucru care se va întâmpla, cel mai probabil, la începutul lui 2015, iar proiectul descentralizării a eșuat și el simultan cu decizia Curții Constituționale.
Consecventă principiilor sale, Organizația Județeană Vâlcea a Partidului Democrat Liberal se va opune permanent proiectelor useliste ce vizează satisfacerea clientelei politice în detrimentul populației României!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.