404 total views

Pedeliştii vâlceni visează frumos. După ce au încercat să câştige alegerile sub sigla ARD, un partid mort din faşă, democrat liberalii au ajuns la concluzia că tot sub steagul PDL le este mai bine şi au început acţiunea de reorganizare a partidului, indiferent de sfaturile fostului lider Traian Băsescu, fostă locomotivă a partidului, actualmente groparul lui numărul unu.

Grupul anti Dorel Jurcan din partid visează în continuare la descăunarea lui

PDL Vâlcea strânge rândurile.  Până în luna noiembrie a acestui an, PDL Vâlcea  trebuie să-şi aleagă noile structuri de conducere atât în cele 424 de secţii de votare, cât şi la nivel judeţean. Democrat liberalii sunt plini ochi de optimism şi spun că vâlcenii dau năvală să se înscrie în partid, păsările călătoare sau întors la cuib după exodul la ARD şi alte partide fantomă înfiinţate special pentru distrugerea partidului mamă, că opoziţia nu a avut nimic de pierdut. Grupul anti Dorel Jurcan din partid visează în continuare la descăunarea lui, cu toate că acesta este favoritul actualului lider Vasile Blaga, gruparea pro nu mai aşteaptă nimic, deoarece este convinsă că Jurcan va fi legitimat din nou în toamnă. Atacurile colegilor de partid nu-l l mai surprind pe liderul PDL Vâlcea, acesta   s-a  vaccinat deja şi aşteaptă  momentul fatal al votului. Prim-vicepreşedintele democrat-liberalilor vâlceni, Romulus Bulacu, eternul său  contracandidat susţine că i s-a cam luat să ,,alerge” degeaba şi că anul acesta nu se va mai înscrie în cursă. Se pare că cei doi au obosit şi au decis să-şi canalizeze energia în refacerea partidului, care, din spusele acestuia, numără  în prezent  aproximativ 8000 de membri ,,Este adevărat, vom avea alegeri la judeţ undeva la mijlocul lunii noiembrie, iar la municipiu luna aceasta, pe 27 iulie. Aşa au decis cei de la municipiu. Până atunci trebuie să facem alegeri în toate secţiile de votare. Nu ştiu dacă voi candida pentru un nou mandat, să vedem cum decurg lucrurile. Există într-adevăr un grup de colegi care doresc o nouă conducere şi cu siguranţă nu mă vor susţine. Principalul reproş care mi se tot aduce este  că sunt prea ,,moale”. Nu sunt adeptul bătăii cu pumnul în masă, consider că problemele se pot rezolva şi elegant, fără înjurături şi injurii la adresa colegilor, dar unii preferă varianta mai dură. Nu ştiu dacă voi avea contracandidat sau pe cine, deocamdată nu şi-a exprimat nimeni această intenţie, nici măcar Romulus Bulacu. Samoil Vîlcu nu a fost niciodată interesat de această funcţie, Romeo Rădulescu va candida la municipiu, chiar nu ştie cine ar fi interesat să preia organizaţia acum”, a precizat liderul PDL Vâlcea, Dorel Jurcan.

Bulacu nu se mai vrea lider al PDL

Liderul PDL Vâlcea avea dreptate, veşnicul său contracandidat, prim-vicepreşedintele Romulus Bulacu a declarat că nu mai este interesat de funcţia de lider al PDL Vâlcea, deoarece partidul are alte priorităţi acum, refacerea  organizaţiei
,,Eu cred că suntem pe drumul cel bun, pentru că am adus oameni noi, am recuperat o parte din ei, unii care plecaseră. Eu zic că ne refacem….În ultima perioadă m-am gândit din ce în ce mai puţin la o candidatură pentru şefia partidului, sunt preocupat să sprijin reorganizarea partidului. Deocamdată ne ocupăm de candidaturile din secţiile de votare, deocamdată în faza asta trebuie să ne reorganizăm, să ne întărim la bază şi după aceea să vorbim de funcţii şi candidaturi.
Deputatul Romeo Rădulescu, liderul organizaţiei municipale Râmnicu Vâlcea, a anunţat deja că-şi va depune candidatura pentru un nou mandat, deşi după alegerile locale de anul trecut şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale ca pedeapsă pentru rezultatele lamentabile obţinute. Fostul edil şi-a revenit destul de repede din criză şi şi-a reluat mandatul pe motiv că niciunul dintre colegii de partid nu şi-a asumat această responsabilitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.