221 total views

Cântărețul de muzică folk și pop vine astăzi, 7 noiembrie 2018, la Râmnicu Vâlcea și începând cu ora 20.00, doar în Aby Stage Bar are loc lansarea albumului „Totu-i despre viață”. Accesul publicului în sală este permis începând cu ora 19.00. Prețul unui bilet este de doar 35 de lei, iar rezervări încă se mai pot face la numărul de telefon – 0761312655.

Așadar, organizatorii serilor de neuitat de la Aby Stage Bar ne surprind și de această dată și îl aduc în fața publicului vâlcean pe cunoscutul cântăreț și textier de muzică folk și pop din Republica Moldova.

Muzica pe care o face Pavel Stratan nu poate fi catalogată fiind un amestec de stiluri, neștiindu-se exact cât la sută este inspirație și cât la sută este muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o auce pe piață. Cântă pentru prima dată la chitară pe o scenă școlară la vârsta de 7 ani (1977), 6 ani mai târziu compune deja primele versuri, iar la vârsta de 26 de ani cunoaște prima lui adevărată experiență scenică în calitate de scamator. În 2002, lansează în Republica Moldova primul album „Amintiri din Copilărie”, albumul care lansat apoi și pe păiața românească este vândut ca „pâinea caldă”. Până la urmă nu se știe exact dacă Pavel Stratan s-a remarcat mai mult prin chitara lui cu sunete folk și pop sau prin drăgălașa Cleopatra Stratan care la numai 3 anișori este lansată de tatăl Pavel și devine cunoscută prin și mult fredonata melodie „Ghiță” care a avut un succes răsunător și care încă este foarte mult apreciată de cei mici și nu numai.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.