91 total views

Parlamentarii au propus anul trecut o lege prin care în orașele cu peste 15.000 de locuitori să se platenez câte un pom pentru fiecare nou-născut. Proiectul a fost respins pentru că ideea nu s-ar putea susține financiar, au motivat aleșii.
Potrivit ebihoreanul.ro, un tânăr orădean se angajează să planteze gratis câte un copac pentru fiecare copil născut în județul Bihor.

FOTO/YAHOONEWS

Părinții nu trebuie decât să-l anunțe, iar Paul va veni să planteze copacul. „Îl plantăm unde spune familia, pe domeniu privat. Vrem să punem foioase, pentru că sunt copaci longevivi, iar aceştia îi plătim în întregime noi. Dacă familia are pretenţia unei anumite specii, noi tot punem o parte din bani, iar părinţii diferenţa. Manopera rămâne gratuită”, a adăugat Paul pentru ebihoreanul.ro.

Paul Olău a terminat Facultatea de Geografie din Oradea și până anul trecut a fost și profesor de Peisagistică. A renunțat și și-a deschis o firmă specializată în amenajarea grădinilor. A venit și cu ideea de a crea acoperișuri verzi pe clădirile din Oradea. „Se plantează sedum, adică grase, complet nepretențioase, dar care preiau șocul termic și, vara, protejează casa de căldură”, a spus Paul Olădu, potrivit ebihoreanul.ro.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.