621 total views

… în Parcul Industrial Sud, din municipiul. Primăria Râmnicu Vâlcea concesionează, prin licitație publică, alt teren în suprafață de 2800 mp, pentru interes comercial sau administrativ.

Terenul în suprafață de 2.800 mp – lotul nr. 20, este un teren ce se regăsește în Parcul Industrial Baraj Sud, aparținând domeniului privat al municipiului. Documentația de atribuire, la solicitarea persoanelor care doresc să participe la licitație, va fi distribuită gratuit în format electronic sau contracost pe suport hârtie la preț de 2 lei/ pagina. Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 25 ianuarie 2024, ora 16.00. Mai multe detalii despre documentația de atribuire se pot obține de la Direcția Investiții Achiziții Publice, Serviciu Investiții Publice, str. General Magheru nr.25, email serviciul.investitii@primariavl.ro. Data limită de depunere a ofertelor: 31.01.2024, ora 10.00 Registratura, str.G-ral Magheru nr.25, un exemplar original. Data, ora și locul la care se va desfășura ședința publică de deschidere a ofertelor: 31.01.2024, ora 14.00 la sediul Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, str G-ral Praporgescu nr.14. Soluţionare litigiilor, dacă vor exista, se va face la Tribunalul Vâlcea.

Așadar, entitatea publică nr.1 a municipiului, scoate alt lot de teren la licitație pentru firme/persoane juridice, interesate să dezvolte o afacere în zona respectivă. Acest demers administrativ va constitui fonduri suplimentare la bugetul local.

imaginea este doar reprezentativă!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.