6,109 total views

Zâmbete, lacrimi, îmbrățișări, multe emoții și… mândria de a fi absolvent… Pe scurt, așa poate fi caracterizată ziua de 11 iunie 2021 pentru absolvenții Școlii Gimnaziale nr. 10 Râmnicu Vâlcea, ziua festivă de încheiere a gimnaziului, ultima strigare de catalog, ultimul clopoțel, pentru elevii claselor a VIII-a.
Plini de emoții, elevii au umplut curtea școlii, însoțiți fiind de doamnele diriginte, profesori și părinți.
A fost premiată excelența în educație, fiind premiați atât elevii merituoși, care au adunat în visteria școlii premii la olimpiade și concursuri, cât și doamnele diriginte, care, cu blândețe și fermitate au călăuzit pașii acestor copii, care în timp au devenit COPIII NOȘTRI!
Apoi, un alt moment emoționant a fost cel al transmiterii ștafetei, elevii Mormonea Raluca Mihaela și Păușescu Călin Constantin – elevi, care pe parcursul celor patru ani de gimnaziu au avut media generală 10 – au înmânat Cheia Succesului colegilor din clasa a VII-a reprezentați de Tâmplărescu Alexia Gabriela și Oltean Luca.
Cu siguranță ziua absolvirii gimnaziului este un sfârșit de unde puteți privi în urmă cu nostalgie la drumul parcurs, dar și un început în care să porniți plini de speranțe spre viitoarele provocări.
Noi, colectivul de profesori ai Școlii Gimnaziale nr. 10 Râmnicu Vâlcea, care de-a lungul carierei noastre am reușit să deschidem drumul spre maturitate a numeroase promoții de elevi, suntem convinși că veți duce mai departe renumele școlii noastre, ne veți face mândri de voi și veți purta permanent în suflet amintirile plăcute adunate în anii de școală.
Dragi elevi, de astăzi, lumea pentru voi capătă noi dimensiuni! Ea devine uriașă, interesantă, misterioasă și ademenitoare.
Mult succes pe noua cale a vieții: anii de liceu!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.