79 total views

Că Agamiță Dandanache trăiește la Vâlcea, este părerea vicepreședintelui Consiliului Județean, pesedistul Dumitru Persu.

Screenshot_2016-02-19-06-36-44-1

Acesta a declarat că este pentru prima dată când în PSD se întâmplă ca un candidat la o funcție locală, să fie impus de la centru. Persu mai crede că președintele Dragnea a fost dezinformat sau păcălit ca să fie numit candidat al PSD la primăria Râmnicului, Romeo Rădulescu.
”Eu nu cred că lucrurile vor rămâne așa și că președintele nostru o să-și dea seama că a făcut o greșeală. Dacă nu se vor îndrepta lucrurile, eu Dumitru Persu îmi voi da demisia din funcția politică și știți că mă țin de cuvânt. Voi rămâne simplu membru de partid și stiți că din această calitate nu mă poate nimeni da afară. Nu putem tolera ca un fost pedelist să candize din partea noastră, când noi avem oamenii noștri foarte bine pregătiți. O astfel de numire poate duce în viitor la distrugerea partidului. Se crează astfel o cale sigură pentru Mircia Gutău să ajungă la primărie”, a declarat Dumitru Persu.
Situația se degradează cu mare repeziciune în sânul social-democraților vâlceni. După anunțatele demisii ale lui Gigi Matei și George Mihăilescu, iată că și Dumitru Persu își anunță demisia. De partea cealaltă a baricadei, odată cu intrarea lui Romeo Rădulescu și anunțata lui candidatură la funcția de primar al Râmnicului din partea PSD, sunt anunțate intrări masive, de ordinul sutelor, ale tinerilor în PSD. Cel puțin așa susține Romeo Rădulescu. Este vorba de o infuzie de sânge proaspăt pedelist prin arterele ruginite ale pesedeului. Se pare că grupele de sânge ale celor două partide sunt incompatibile din moment ce ambele au început să facă spume.
Rămâne să aflăm pe unde va scoate cămașa Costi Rădulescu, care a promis funcții tuturor tinerilor săi trepăduși și lipitori de afișe. Aceștia au dus ”greul” financiar și logistic al partidului după moartea lui Cîlea, în schimbul promisiunilor de preamărire ale lui Costi. Singura lui scăpare ar fi să spele putina cât mai are timp.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.