747 total views

Potrivit binecunoscutei expresii: „dacă tăceai, filozof rămâneai!”, Mircia Gutău: dacă nu ne scriai, de râs nu te făceai…

Deși, cu o foarte mare întârziere, în final, administrația locală remite o „informare de presă” în urma articolului publicat de noi cu privire la furtul de asfalt cu portbagajul, aceasta conține minciuni de grădiniță, iar scriitorul informării îi „trage ” de urechi pe cei care și-au permis să răspândească în spațiul public virtual „presupusul furt de asfalt”, în loc să sesizeze instituțiile abilitate.

LUCRARE MARCA GUTĂU!

Așadar, din informarea transmisă doar pentru a mai „astupa” gura unora înțelegem că după ore multe „se vorbiră și se sfătuiră și găsiră” țapul ispășitor, la porunca celui moldovan, în persoana unui administrator al unei asociații de proprietari care „i-a rugat pe muncitori să-i dea o cantitate mică de asfalt pentru a astupa o groapă”. Dar scriitorul nu ne spune exact care este administratorul, care este asociația, care este numărul mașinii în care s-a încărcat asfaltul, nu ne spune nimic concret. Doar ne ia de proști. Pentru că să vii să spui că asfaltul încins la peste 100 de grade a fost încărcat în lighean, clar cineva ne crede tâmpiți.

Deci, nu avem nume, nu avem asociație, nu avem nr. de mașină, nu avem poze unde s-a pus asfaltul, dar avem salariați sancționați cu 10% din salariu. Cine crede ce scrie în informarea mincinoasă? Poate Gutău…că noi nu!

Mai spune scriitorul informării: „Apreciem vigilența unor cetățeni ai municipiului dispuşi să semnaleze posibile fapte reprobabile, dar, înainte de a le răspândi în spațiul public virtual, ar fi de preferat să le înainteze instituțiilor abilitate să le lămurească şi să le soluționeze”. Bun. Atunci, îl întrebăm pe Mircia Gutău: dumneavoastră, în urma celor sesizate, ați informat instituțiile abilitate să lămurească și să soluționeze furtul de asfalt? Mai mult ca sigur nu, altfel era specificat în informarea cu minciuni de grădiniță.

Pentru că să fim bine înțeleși: Mircia Gutău nu ne-a dat o informare corectă, pentru că nu este întemeiată, iar dacă era, era binevenită, ci minte pur și simplu, umplând spațiul public al site-ului oficial al Primăriei Râmnicu Vâlcea cu falsuri și dezinfărmări. Iar noi nu suntem proști. Punct!

Informarea de presă…fără susținere!!!

Ca urmare a numeroaselor postări apărute recent în mediul virtual referitoare la un presupus furt de asfalt folosit la lucrările de reabilitare din cartierul Ostroveni, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea face următoarele precizări: Observând lucrătorii DADP care efectuau, în cursul zilei de vineri, 14 septembrie, lucrări de reabilitare în zona Pieței Ostroveni, administratorul unei asociații de proprietari din acest cartier i-a rugat pe muncitori să îi dea o cantitate mică de asfalt, într-un lighean pe care îl avea în portbagajul maşinii personale, fiindu-i necesară pentru a astupa o groapă din parcarea dintre blocuri aferentă asociației de proprietari. Muncitorii au dat curs acestei solicitări punând în recipientul respectiv câteva lopeți de asfalt, iar administratorul l-a folosit în scopul declarat. Drept urmare, postările de pe rețelele sociale conform cărora se fură asfalt cu complicitatea lucrătorilor de la DADP sunt lipsite de fundament real întrucât acesta a fost folosit pentru remedierea unei probleme existente tot pe domeniul public. Apreciem vigilența unor cetățeni ai municipiului dispuşi să semnaleze posibile fapte reprobabile, dar, înainte de a le răspândi în spațiul public virtual, ar fi de preferat să le înainteze instituțiilor abilitate să le lămurească şi să le soluționeze. Precizăm că salariații DADP care au fost implicați în acest incident au fost sancționați cu reducerea cu 10% a salariului pentru nerespectarea procedurilor de lucru.

Biroul de Presă

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.