263 total views

Magic acest ZERO. Paradoxal, acest cuvânt care definește nimicul în forma lui cea mai rotofeie și cheală posibil încă e atractiv pentru politicieni, în special pentru cei care au de spus… Nimic (sic!). În implorările lor penibile la adresa alegătorilor, asociat cu termenul impozite, acest zero parcă ar avea și un efect mai atractiv, le șoptește ștrengar ecoul generat în cutiile craniene de mințile lor crețe.

text-neata-fb

Demagogie curată, oameni buni! Fără impozite nu ar mai exista Stat, nu ar mai exista buget, nu ar mai fi posibile alocări și investiții. Simplu ca bună ziua, nu?

Pe pagina de Facebook a lui Eugen Neață, ocupantul poziției nr. 4 pe lista PSD Vâlcea pentru Camera Deputaților, a fost postat sîmbătă seară, 19 noiembrie, în jurul orelor 20.00 un text de campanie.

Candidatul Neață scrie chinuit (cu greșeli elementare) în jurnalul lui virtual despre eliminarea unor taxe pe care tot PSD le-a impus cetăţenilor acestei ţări. Mai mult, el susține că vom avea “impozite 0” și subvenții neimpozabile… Mare ți-e grădina, Doamne!

“Impreuna cu viceprimarul localitatii Caineni, Florian Manea si consilierii locali, mi-am prezentat candidatura la Camera Deputatilor din partea PSD si programul de guvernare. Venim in fata cetatenilor cu solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta:102 taxe eliminate, pensii mai mari, locuri de munca, infrastructura necesara pentru conditii optime de trai, impozite 0, facilitati pentru crescatorii de animale si producatori, subventii neimpozabile. Acestea sunt doar o parte din proiectele propuse ce au ca scop, cresterea economiei si conditii decente de trai. Cred in tara mea! Indrazneste sa crezi si tu in Romania!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.