85 total views

Am ajuns, după 29 de ani de democrație, să vedem cum grupurile de interese, cărămidă cu cărămidă, fac zid de sprijin împoriva legalității și pun stăpânire pe țară. Astăzi trăim vremuri când valorile sunt inversate sau chiar pervertite și astfel, albul a ajuns să fie numit negru iar răul, bine.

Am făcut această introducere pentru că astăzi avem dovada aceluiași șablon la Măldărești, unde Nicolaescu continuă să-și ridice propriul zid de sprijin împotriva legalității și continuă sa-și facă propria lege după care activează. Acest individ nu suportă legalitatea și până la urmă, poate are dreptate. 30 de ani a fost lăsat să facă ce vrea și acum ne-am trezit noi, unii, să-i stricăm jocul pe care cu greu l-a construit. Pentru că, să ții piept tuturor celor care au trecut pe la guvernare, îți trebuie buget, nu jucărie!?

Am crezut că și-a învățat lecția și că după ce a fost arestat pentru infracțiuni pe mediu, și pus, prin ordonanță de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea sub control judiciar, o să intre în legalitate și va funcționa cu activitatea de colectare, tot legal. Nu intenționăm să reluăm subiectul, mult dezbătut. Ce a fost, știe toată lumea. Însă, ce nu știe aceeași lume este că Nicolaescu și-a reluat obiceiul, adică să colecteze și să depoziteze ilegal, în propria curte, ca în vara lui 2017.

Astfel, deja au fost sesizate toate organele de control abilitate și inclusiv prefectul județului Florian Marin a fost informat cu privire la modul de activitate pe care l-a reluat administratorul Sacomet și așteaptă un raport de la Garda de Mediu, Direcția Sănătate Publică și Direcția Sanitar Veterinară. Iar dacă din raport va reieși că afectează populația și nu numai, prin depozitarea gunoiului colectat, sesizează Poliția sau Parchetul.

Avocatul lui Nicolaescu a cerut scoaterea acestuia de sub controlul judiciar, invocând faptul că nu se poate ocupa de demersurile necesare închiderii gropii. Ori, nici vorbă de așa ceva!

Ce justiție mai este asta?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.