203 total views

Se pare că la ALDE se face politică după ureche. Majoritatea celor din conducere au urechea muzicală falsă, concertul lor politic fiind de fapt un cântec de jale. E normal să fie așa din moment ce conducerea locală a acestui partid este formată din instrumentiști urechiști ai altor partide. Ne-am dat seama mai demult de acest lucru, însă, conferința de presă desfășurată zilele trecute ne-a întregit această convingere.

nitu

Despre proaspătul președinte al acestei formațiuni politice de buzunar, senatorul Dan Nițu, am mai scris și nu merită prea multă atenție din partea noastră deoarece el nu se poate ridica la nivelul unui discurs politic corespunzător funcției. E foarte bun la împărțit flori femeilor pe stradă cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie și atât. Păcat că femeile sunt sărbătorite doar în două zile pe an.
La conferința de presă cu pricina, Dan Nițu a repetat de mai multe ori expresia: ”vom face o figură frumoasă”, referindu-se la candidații cu care va ieși în față la alegeri, dar și la propria lui candidatură la Consiliul Județean. Aici ne-am dat seama că sintagma ”cum e turcul și pistolul”, e la ea acasă.
Interesantă a fost poziția unui alt membru din conducere, fost președinte de onoare al Partidului Conservator, profesorul Ion Bratu, care a spus că se împlinesc 25 de ani de la înființarea Partidului Umanist, care s-a transformat ulterior în Partidul Conservator. Cu nostalgia vremurilor trecute, profesorul Bratu a mai spus că PC a dat acestui județ doi președinți de Consiliu Județean, unul care s-a ridicat la ceruri, Dumitru Bușe și unul aflat acum în funție, Gheorghe Păsat.
Dacă pe Dumitru Bușe l-a regretat un întreg județ, profesorului Bratu ar trebui să-i fie rușine cu Gheorghe Păsat, cercetat în prezent de DNA. Ar trebui să-i fie rușine și de modul fraudulos în care, fostul membru PC, actualul liberal Păsat, a pus mâna pe conducerea Consiliului Județean și că va face obiectul încă unui dosar penal pentru impostură și fraudă.
Ar mai trebui să știe onorabilul profesor că Partidul Umanist a încetat să mai funcționeze odată cu transformarea lui în Partidul Conservator, operațiune care s-a întâmplat cu mulți ani în urmă. Astfel că nu are cum să împlinească 25 de ani de la înființare.
A mai spus fostul președinte de onoare al PC, că președintele Organizației Județene a PC, Neluș Giuran și președintele executiv, Nicu Gheorghe, au fost demiși de conducerea centrală a partidului, uitând să spună că aceștia au fost ”lucrați” din interior chiar de unii dintre actualii membrii ALDE, respectiv de Pârvulescu, Boban și alții, în complicitate cu alți membrii PC, actuali membrii PNL, cum ar fi primarul din Păușești Măglași, Dorel Dediu. Ei au fost cei cărora nu le-au plăcut măsurile de disciplină de partid impuse de cei doi președinți, măsuri care au dat rezultate remarcabile la alegerile din 2012.
Referitor la umanismul regretat de profesorul Bratu, îl informăn că în luna septembrie a anului trecut a fost înființat Partidul Puterii Umaniste care, prin actualul președinte al Organizație Județene Vâlcea, Nicu Gheorghe, încearcă să țină trează conștiința vâlcenilor, să se trezească din somnul de până acum, impus de marile partide pline de impostori și corupți, care s-au aflat tot timpul la guvernare.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.