1,186 total views

Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, va ajunge în faţa judecătorilor din Vâlcea, unde are un proces pe rol, pentru redobândirea averii lăsată moştenire de la bunici.

adriana_iliescu

Adriana Iliescu speră să câştige procesul civil deschis pe numele verişoarelor sale, după ce acestea ar fi vândut partea ei de casă lăsată drept moştenire de la bunici.

Adriana nu este pentru prima dată când încearcă să îşi plimbe rudele prin Instanţă. Mai exact, la prima cerere de deschidere a unui dosar penal pe numele verişoarelor ei, magistraţii i-au respins cererea ca fiind nefondată, informează SpyNews.ro.

“Eu sper că se vor temina şi voi câştiga. Problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri.
Nu e uşor deloc. Pensia mea este foarte mică şi abia am să-i dau Elizei. Practic, îmi iau de la gură ca să-i dau ei. Ea are prioritate şi nu vreau să se simtă prost sau să râvnească la alţi copii. Ea nu cere. Este deja mare şi ştie care sunt limitele, ştie când se poate şi când nu. De multe ori, mi-e milă de ea, pentru că simt că şi-ar dori mai mult, dar nu îndrăzneşte să ceară”, declara în urmă cu ceva timp, Adriana Iliescu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.