167 total views

Pentru o mai buna informare a cetatenilor judetului Valcea, dorim sa facem urmatoarele precizari:

SJU-ValceaIncepand cu data de 01-iulie-2015 s-au facut eforturi deosebite pentru ca pacientilor internati in SJU Valcea sa nu le lipseasca medicamentele de baza, medicamente aflate in lista din contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate Valcea
In cazul in care vreunul dintre cele 200 medicamente aflate pe lista din contractul cu CAS Valcea nu se gaseste in farmacia SJU Valcea pacientii internati au posibilitatea sa ceara RAMBURSAREA cheltuielilor. La nivelul fiecarei sectii din cadrul SJU Valcea se afla afisata la loc vizibil procedura de rambursare. In cazul in care pe reteta completata de medicul curant unui pacient internat se afla medicamente care nu se regasesc pe lista din contractul cu CAS Valcea rambursarea cheltuielilor nu se poate efectua.
Rugam pe aceasta cale pacientii sa nu mai accepte sa cumpere medicamente pe baza de “biletele”, ci doar pe baza de prescriptie medicala (reteta) parafata de medicul curant. In cazul in care cadrele medicale refuza emiterea unei retete parafate pentru achizitionarea de medicamente din farmacii cu circuit deschis necesare unui pacient internat, rugam pacientii sau apartinatorii sa se adreseze conducerii spitalului.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.