266 total views

“Juniorul” Costi nu va ajunge prea curând la apelativul de jupân politic și s-a împăcat, cuminte, cu asta… Se face el mare!

gc

Constantin Rădulescu şi-a bătut joc în data de 6 octombrie a.c., de întreg Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat Vâlcea, reunit să voteze “AER”, trecând şi peste faptul că au fost puşi la momentul respectiv să voteze pentru listele parlamentare inclusiv şoferi sau persoane aflate în sală şi care nu făceau parte din CEx. Un candidat pentru Camera Deputaţilor şi unul pentru Senat, ambii impuşi de Mirica Gutău pe locuri eligibile pe listele PSD!

Scriam, în urmă cu un an, despre fraţii Rădulescu că au vândut partidul la Vâlcea. Acum se vede cel mai clar că acest partid este vândut. PSD Vâlcea câştigă alegerile locale în 2016 şi se alege doar cu funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean, nimic altceva!

Alegerile parlamentare, din 11 decembrie, aduc pe lista social-democraţilor trei paraşutaţi şi anume, Ovidiu Popa şi Eugen Neaţă pentru Camera Deputaţilor şi Bogdan Matei – Senat.

ovidiu-pOvidiu Popa este un nume care nu a răsunat în partid până acum, cel puţin aşa spun primarii, dar şi alţi membrii marcanţi ai partidului roşu. A apărut din neant, a fost pus pe primul loc pe liste şi votat de CEx PSD Vâlcea cu 112 voturi, iar acum îl vedem, în urma validării la nivel naţional, că va ocupa poziţia 3 (trei) pe lista pentru Camera Deputaţilor. Adică potențial eligibilă.

 

neata-1Eugen Neaţă este omul lui Gutău impus pe listele PSD, nu a făcut parte din structuri politice, “din cauza” funcţiei deţinute până mai decurând (polițist), sau cel puţin aşa credem, iar acum, deşi nu a fost votat de Cex PSD Vâlcea, ocupă poziţia 4 (patru) pe lista pentru Camera Deputaţilor. Curat, democratic!

 

 

mateiBogdan Matei este cumnatul consilierului municipal PER, Cătălin Pană, reputat profesor de matematică, profesor de educaţie fizică şi sport, fără alte rezultate notabile în activitate decât că a activat în organizaţia de tineret a social-democraţilor şi că a fost, vremelnic, adjunctul directorului Adrian Burlan de la Şcoala cu clasele I-VIII “Anton Pann” (fostă Nr. 9 din Ostroveni). Ambii sunt consideraţi ca apropiaţi ai lui Mircia Gutău. Adrian Burlan chiar a părăsit, cu ani în urmă, PSD în favoarea PDL-ului din care făcea parte atunci actualul edil.

Mai puteţi citi

Constantin Rădulescu în continuare îşi bate joc de… PSD Vâlcea!!!

Rădulescu, groparul PSD Vâlcea!!!

Deputatul Constantin Rădulescu a vândut PSD Vâlcea pentru bunăstarea familiei

PSD Vâlcea riscă să ajungă anexa familiei Rădulescu

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.