624 total views

Domnule primar, după ce am descoperit că la aproape fiecare achiziție constructorii pe care îi alegeți își bat joc de lucrarea pe care o obțin și vă fac astfel o imagine proastă, acum am constatat că și propriii angajați vă fac același lucru. Cum este posibil așa ceva?

LITERA „S” SCRISĂ INVERS

Concret, Serviciul Public de Întreținere și Străzi care face parte din „Direcții și Servicii” ale Primăriei a demarat, în municipiu, procedura unor marcaje rutiere care servesc la avertizarea circulației sau îndrumarea participanților la trafic și anume, în stațiile de autobuz. Pentru o stație de autobuz, marcajul este format, conform Cod Rutier, dintr-o linie zig-zag completată de înscrisul „BUS” care semnifică interzicerea opririi altor vehicule în respectiva stație.

Astfel că, anumite stații de autobuz au fost deja semnalizate, conform Codului Rutier, numai că nu în totalitate. Dacă marcajul în zig-zag este incorect terminat (vezi foto), înscrisul „BUS” are litera „S” scrisă invers. Concret, cel care a făcut marcajul ori a pus șablonul literei „S” invers și nu a observat asta la nici una din stațiile pe care le-a marcat ori a făcut intenționat. Am verificat personal, de exemplu, stațiile liniei 7 de la Hermes până la Spitalul Județean și sunt exact cum am specificat, iar din informațiile primite de la câțiva cititori se pare că același marcaj greșit este și pe alte linii.

INCORECT TERMINAT MARCAJUL – STAȚIA SPITALUL JUDEȚEAN – HERMES-NORD – LINIA 7

Curios este că aceste stații sunt de ceva timp marcate și nici măcar dumneavoastră, domnule primar, nu ați observat acest lucru și asta pentru că, așa cum vă spuneam și în alte articole, nu mai aveți timp să verificați lucrările așa cum făceați în trecut, fiind preocupat doar de jocurile politice și nu de adminsitrație.

Acum, cu siguranță, alți bani, altă distracție, pentru că trebuie să vă apucați să ștergeți și să rectificați ceea ce este greșit. Asta înseamnă, Gutău Mircia, că nu vă mai pasă nici de cum se fac lucrările și nici de ce fac angajații. Nu vă mai pasă de râmniceni și ne cheltuiți banii nejustificat.

Am găsit și stații de autobuz unde marcajul conform Codului Rutier este foarte corect efectuat, dar cu siguranță este un marcaj vechi.

În altă ordine de idei, domnule primar, proiect pentru aceste marcaje rutiere aveți ? Dar aviz de la Poliția Rutieră?

INCORECT MARCAJUL ȘI LITERA „S” – STAȚIA SPITALUL JUDEȚEAN – NORD -HERMES – LINIA 7

Oare ce spune conducerea Poliției Rutiere despre această gafă majoră? Domnule Neghină ce spuneți despre marcajele rutiere incorect efectuate de angajații primăriei Râmnicu Vâlcea și girate de primarul Mircia Gutău? Dacă pe aceste spații are loc vreun accident, în condițiile în care marcajul rutier este incorect, cine răspunde? Este foarte interesant că nici Poliția Rutieră nu a observat acest lucru…

Domnule Neghină, conform Anexa nr. 13 CERERE privind acordarea avizului Poliției Rutiere și pentru că „în conformitate cu precederile OG 128/2000 privind stabilirea unor taxe pentru serviciile prestate pentru persoanele fizice și juridice către Ministerul Afacerilor Interne, cu modificările și completările ulterioare, în funcție de contravalorarea taxei achitate, poliția rutieră va elibera avizul, în regim de urgență, respectiv în termen de cel mult 5 zile sau în regim normal de 30 de zile”, a solicitat, prin CERERE, primarul Mircia Gutău – Poliției Rutiere – aviz?

Toate stațiile de autobuz din oraș trebuie de urgență verificate și marcate corespunzător! 

Concluzia?

Se pare că cineva se străduiește, Gutău Mircia, să vă facă o imagine proastă, iar dvs în calitate de primar vă faceți de râs de la o lucrare la alta.

CONFORM COD RUTIER – MARCAJUL CORECT

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.