964 total views

De data asta, specialistul locurilor de joacă s-a întrecut pe sine și și-a inaugurat astăzi cel mai mare loc de joacă, BETON! Trebuie să remarcăm totuși că lipsesc grătarele cu mici și dozatoarele cu bere.

S-a inaugurat Centrul betonat, lipsit de spațiu verde și unde lucrările nu sunt terminate decât în proporție de 50% . Râmnicenii se bucură de un Centru inaugurat printre buldozere și praf, picamere, angajați în salopete care spun să te dai la o parte că ei mătură, remorca plină cu nisip exact unde ar trebui să fie liberă intrarea, etc.

Nu vrem să fim cârcotași, cum spunea cineva la microfon (la eveniment), anticipând nemulțumirea unora, dar trebuie să facem remarcile de rigoare. Să te grabești să inaugurezi ceva ce nu e terminat este o infatuare care ne demonstrează că “ la Râmnicu Vâlcea se sărbătorește eșecul administrativ, pierderea fondurilor europene și urâtul, tot din banii nostri”, cum bine a remarcat un cetățean al acestui oraș.

Mircia Gutău a ajuns astăzi să fie un individ care își însușește ca normalitate anumite reacții tipice infatuării, dar și situațiile în care să se manifeste așa, precum cea de astăzi. Este de neclintit din mijlocul evenimentului și speră probabil să primească foarte multe osanale. Mâine pe paginile de facebook pe care le administrează, cu scopul de a monitoriza și cenzura libera exprimare, vor scrie postacii dumnealui și vor exploda de… bine!

Citate:

Vina împărțită
Un prost infatuat, incult, e-o pacoste ca şef numit, dar e de condamnat mai mult deşteptul ce l-a învestit.

Unui primar infatuat
Pe estradă, cu emfază, domină peste mulţime. După cum toţi pot să vază,
dânsul e… la înălţime.

ESTRÁDĂ, estrade, s. f. 1. Platformă (demontabilă) de dimensiuni mici, adesea improvizată, într-o sală sau în aer liber, pe care se desfășoară reprezentații artistice. ◊ Loc. adj. De estradă = (despre muzică, concerte, spectacole) distractiv, ușor și variat; (despre teatre) care dă spectacole cu program distractiv, ușor și variat. ♦ Platformă ridicată față de nivelul unei săli, pe care este așezată masa prezidiului, catedra etc. 2. Gen muzical ușor, distractiv, cuprinzând mici piese vocale și instrumentale cu caracter dansant. – Din fr. estrade.
sursa: DEX ’09 – adăugată de LauraGellner – acțiuni

Pentru cei care nu pot să ajungă, la “marea inaugurare”, le punem la dispoziție câteva imagini de la fața locului.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.