421 total views

„La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea, atât eu, ca primar, cât şi colegii mei din Partidul Ecologist Român am avut şi avem în continuare cu consilierii locali şi judeţeni membri ai Partidului Social Democrat, cu conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea sau cu structuri guvernamentale conduse de membri ai PSD o colaborare foarte bună, care nu ţine neapărat de culoarea politică, ci de CALITATEA UMANĂ a celor implicaţi. Am regăsit în rândul colegilor pesedişti aceeaşi dorinţă de a face lucruri bune pentru Râmnicu Vâlcea”…

Postările negative la adresa PSD, de românii care nu au reușit să-și exercite dreptul la vot pe 26 mai, și nu numai, îi fac pe unii să-și iasă din fire atât de rău încât recurg la jigniri ce conțin exprimări de cea mai joasă speță. Astfel de exprimări nu sunt de aprobat nici dacă aparțin unui cetățean de rând, cu atât mai mult când acesta este plătit din bani publici.

Adrian Dima este consilier județean și este plătit din bani publici, dar a uitat acest lucru când și-a permis să se exprime public ca la ușa cortului. Probabil Constantin Rădulescu se mândrește cu acest consilier care are aceleași metehne cu ale dumnealui. Rădulescu vorbește foarte urât și nu o spunem noi, ci cei în fața cărora își permite să se exprime astfel. Dacă atât se poate la „pesede”…

Dima este cel care a cărat geanta unora, apoi i-a trădat, s-a „aciuit” lângă alte specineme pesediste, le-a cărat și le cară și lor geanta, iar pentru asta a primit niște sinecuri politice. Este un consilier județean mut, ca mulți alții de altfel..

Concluzia?

Mircia Gutău nu mai are fler, face declarații nesusținute în urma cărora iese mereu în pierdere  

kmkz.ro îl face vedetă

„Consilier PSD răspunzând unui român din diaspora care nu a reușit să voteze

Domnul consilier (de la Consiliul Județean Vâlcea) este vedetă pe grupul Români in Londra din cauza acestei replici dată unui român care a stat la coadă toată ziua și nu a putut să voteze.

Am vrea să-l lăudăm pentru cratimele puse corect. Sigur că lipsesc trei virgule, dar cratimele e corecte. Da, ne injură, dar măcar nu la modul agramat-analfabet, cum o face Claudiu Manda, europarlametarul. Ăștia care ne injură corect gramatical ar trebui să plece la PNL. Acum e momentul să se separe apele – să fie ăia care ne înjură cu greșeli gramaticale și ăia care ne înjură cât de cât corect gramatical”

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.