175 total views

“Ceea ce a făcut domnul Ponta în seara asta, această imensă mascaradă, m-a determinat să votez duminică”, a spus acesta în intervenţia telefonică de la Realitatea TV.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că “USL 2 este o minciună enormă din partea lui Victor Ponta şi a acoliţilor săi” şi că “ceea ce a făcut Victor Ponta în această seară, această imensă mascaradă”, l-a determinat să voteze duminică.

“USL 2 este o minciună enormă din partea lui Victor Ponta şi a acoliţilor săi, este o ameninţare, pentru că, o asemenea atitudine, deci chiar şi atunci când aproape ai câştigat partida, tot simţi nevoia să minţi, tot simţi nevoia să înşeli, tot simţi nevoia să-ţi ascunzi adevărata identitate, asta nu are ce să fie bine, în termeni populari, şi este, de asemenea, o enormă ruşine pentru oameni de tipul acestui Tăriceanu, atât de apreciat de foarte multă lume comodă în gândire şi în atidudine şi care mă face să spun că eventualul succes al stângii, dacă îi putem spune aşa acestui PSD, are drept cauză impostura, falsul din partea autointitulată dreaptă a scenei politice româneşti”, a spus Antonescu, la Realitatea TV.

El a mai spus că vom avea un preşedinte prefăcut, mincinos şi slab dacă Victor Ponta câştigă alegerile, susţinând că acesta nu are curajul să spună cine este cu adevărat.

Liviu Dragnea, Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu, Gabriel Oprea au semnat, vineri, la Palatul Parlamentului, în prezenţa premierului Victor Ponta, o declaraţie politică de refacere a Uniunii Social-Liberale – USL 2

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.