262 total views

Un “megajurnalist” s-a trezit din croșetat ode pentru bani, pardon, pentru un infractor și o nulitate, și a început să se facă de râs – în caz că nu era suficient ceea ce “a compus” în întreaga-i carieră de lacheu de curte pentru cine se nimerea să ocupe scaunul.

În capodopera cu pricina, somitatea nu face altceva decât să se răzbune pe mine pentru faptul ca i-am caracterizat “minunatul album” drept o prostie fără seamăn care reprezintă o ordinară sifonare de fonduri din bugetul local. Și în care, colac peste pupăză, autorul publică poza propriului copil.
Iar asta am aflat atunci când “autorii” au sărit ca arși când au văzut poza cu pricina.
De ce nu v-a deranjat când poza cu pricina a fost publicată în “minunatul album” și toți “oaspeții noștri dragi” o vor putea vedea? Mai mult de atât, cei care primesc albumul vor deține și poza …

În altă ordine de idei, mult stimate și iubite tovarășe jurnalist, e timpul să înțelegeti că vremea presei bazată pe șantaj și amenințare, pe minciuni ambalate și pe unicul scop … “pentru bani, totul și orice”, vremea asta a trecut.

În privința urii despre care vorbiți vă las drept exemplu o postare a dumneavoastră, recentă, pe care ați făcut-o publică pe contul dumneavoastră pe o rețea de socializare.

Este o amenințare foarte clară: “… este pentru prima oară când urăsc pe cineva. Și cu ura mea va fi dificil de trăit”.
Ce spuneți, veniți în fața unei instanțe să-mi explicați ce ați vrut să-mi transmiteți prin exprimarea:
“ … cu ura mea este dificil de trăit ” ?

Sfatul meu pentru dumneavoastră este să vă obișnuiți cu mirosul acesta, pe care-l descrieți, pentru că o să-l tot simțiți, din ce în ce mai des și mai puternic. Pot să înțeleg că mirosul descris de dumneavoastră vă deranjează rău la vârsta pe care o aveți … dar mi-e teamă că nu aveți încotro.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.