246 total views

Poliţiştii  rutieri  au fost prezenţi în unităţile de învăţământ din judeţ în cadrul săptămânii “Şcoala altfel. Să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Astfel, numai în primele trei zile, peste 1.400 de elevi de la Şcoala Gimnazială Anton Pann, Colegiul Naţional de Informatică Matei Basarab, Colegiul Energetic, Liceul Antim Ivireanul, Liceul Tehnologic Ferdinand I din Râmnicu Vâlcea, dar şi de la grădiniţe şi şcoli din Drăgăşani, Horezu şi Bălceşti au avut ocazia să se familiarizeze cu regulile de circulaţie atât în calitate de pieton, cât şi de biciclist sau călător în mijloacele de transport în comun.

Cu prilejul discuţiilor, micuţii au vizionat filme cu caracter educativ preventiv, au primit materiale informativ preventive şi au participat la un concurs de integrame pe teme de circulaţie rutieră. La Horezu, câţiva liceeni aspiranţi la meseria de poliţist au avut posibilitatea unei vizite la sediul Poliţiei din oraş pentru a vedea ce presupune munca de poliţist.

Şi în următoarele zile sunt programate astfel de activităţi, ele bucurându-se de un real succes în rândul elevilor, fie că vorbim de preşcolari, elevi de ciclul primar şi gimnazial sau liceeni.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.