666 total views

Trag linie și spun că deși am observat cum timpul a pus stăpânire pe minciună, pe mediocritate ori pe ambițiile personale ale unora, vreau să cred că publicația pe care o administrez de peste 5 ani de zile a contribuit promovând adevărul ori calitatea și nu a permis, cât a putut, nulităților să se simtă comod în societate.

Am avut parte de un an greu, lung și încărcat ca niciunul altul de când Timpul de Vâlcea este o platformă online locală, iar următorul se anunță și mai greu. Ne așteaptă, în primul rând, un an cu două scrutinuri electorale și vă doresc, în acest sens, ca în anul care vine să fiți mai pragmatici, mai informați și să nu vă mai lăsați manipulați, iar hotărârile pe care le veți lua, personale ori profesionale, să vizeze probleme reale și nu interese ascunse.

Am învățat să nu iau decizii pripite, iar totul se datorează celor care mi-au fost aproape și m-au sfătuit numai de bine, prieteni adevărați pe care nu pot să-i enumăr aici, dar citind acest text vor știi că la ei fac referire. Zeci de cititori mi-au cerut ajutorul și m-au supus astfel la diverse provocări, iar pentru asta le doresc lor, și nu numai, înțelegere pentru ceea ce se întâmplă în jurul lor și capacitatea de a percepe lucrurile nu doar așa cum o arată mass-media, ci să aibă propria viziune și cel mai important să nu mai rămână indiferenți la problemele de zi cu zi, pentru că fiecare dintre noi putem contribui la binele comun al societății în care trăim.

Aș putea spune că cititorii publicaţiei mi-au fost cei mai buni îndrumători și vreau să le mulţumesc pentru toate observaţiile primite şi să-i îndemn să ne citească în continuare. Și în 2019 vom aduce în atenția dumneavoastră articole în care vom spune lucrurilor pe nume. Vom critica și vom lăuda deopotrivă!

Echipa Timpul de Vâlcea, pentru că publicația are o echipă în spate chiar dacă nu este vizibilă, urează tuturor colaboratorilor, prietenilor, dar și tuturor vâlcenilor,  un sincer și călduros

LA MULȚI ANI!

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.