439 total views

Candidatul PSD la primăria Horezu, Nicolae Sărdărescu, a transmis tinerilor hurezeni un mesaj emoțional și plin de substanță, menit a-i determina să se aplece cu mai multă responsabilitate asupra importanței alegerilor pentru viitorul lor. Conștient de blazarea tinerilor, marginalizați și dezorientați de factorul politic determinant într-o societate a intereselor unde scara valorilor este aproape inexistentă, Nicolae Sărdărescu îi cheamă ”la luptă” pentru recâștigarea importanței poziției lor în societate, adresându-le cuvinte mobilizatoare:

sardarescu copy

„Astăzi vreau să le vorbesc în special tinerilor, conștient fiind de faptul că vârsta nu este definitorie în această privință. Vreau să mă adresez acelor tineri frumoși care-și doresc o viață împlinită.
Înainte să afirmi că nu se poate, gândește-te bine și fii sigur că te-ai gândit la tot! Tu alegi cine vrei a fii! Tu alegi cu cine vrei să pornești la drum! Tu îți creezi propriul destin și tot tu participi, fie prin implicare fie prin neimplicare, la crearea destinului comunității din care faci parte! Toți avem contribuția noastră, pozitivă sau negativă! Fără excepție! Aș începe prin a vă spune că eu ”mi-am construit viața”. Și ca sfat prietenesc vă spun: ”Trăiți-vă viața construind-o! Găsiți oportunitățile și întotdeauna fiți încrezători în forțele proprii!” Știu că mulți dintre voi nu mai cred în vorbe. Poate că mi s-a întâmplat și mie în anumite momente, dar azi vă promit că vorbele mele se vor concretiza în fapte. Vreau să fiu primul care demonstrează că sunt un ”om de calitate și nu de cantitate”. Nu-mi place să promit că pot face totul, dar sunt lucruri pe care le pot face și am să le fac. Acțiunile mele nu vor avea doar un început, ci le voi duce la bun sfârșit. Vreau să aveți încă o dată încredere că orașul nostru poate și va deveni un oraș modern ce va putea asigura locuri de muncă pe măsura pregătirii și așteptărilor voastre, tineri frumoși! Îmi doresc să văd un oraș întinerit și ca vârstă și ca stare de spirit, îmi doresc să mă întâlnesc cu voi pe stradă, să mă încarc de la voi cu elan tineresc și să vă aud afirmând cu sinceritate: ”A meritat! A meritat să am încredere în mine și în dumneavoastră deopotrivă!”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.