411 total views

Deputatul independent Romeo Rădulescu aşteaptă toamna, pentru că atunci se numără candidaturile pentru alegerile generale din 2016. Fostul edil al Râmnicului este convins că niciunul din scenariile din prezent nu se va confirma:Mircia Gutău nu va fi candidatul PNL, pentru că ar fi al doilea corupt lansat la Primăria Râmnicului, iar social democratul Gigi Matei nu reuşeşte să se desprindă deloc de afacerea cu betoane.

,,Eu cred că nu ar trebui să ne grăbim în privinţa candidaţilor pentru alegerile din 2016, se vor schimba foarte multe până atunci. Orice ar spune în acest moment liderii PNL Vâlcea, eu sunt sigur că Mircia Gutău nu va fi candidatul PNL la Primăria Râmnicului pentru că nu-şi permite să meargă cu un infractor, ar fi al doilea, după Emilian Frâncu. Au câştigat alegerile pe o campanie împotriva corupţiei şi nu te abaţi de la un proiect dacă e un proiect câştigător.
Şi PSD Vâlcea are probleme, mai ales în conjunctura actuală când liderul partidului este audiat de DNA. PSD Vâlcea nu are lider, iar nominalizările vor fi făcute de noul lider al organizaţiei judeţene, după alegerile din toamnă. Este puţin probabil ca domnul Matei să fie candidatul PSD. Să conduci oraşul, mai ales acum când sunt în derulare foarte multe proiecte europene, nu ai cum să te ocupi şi de betoane, dacă vrei să faci corect afaceri. Eu aştept să apară o nouă formaţiune politică, şi cred că va lua cel puţin 20%, pentru că PSD şi PNL nu vor avea 50%. S-a terminat cu haiducia şi golănia. Sper!”, a afirmat Rădulescu.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.