205 total views

Declarația lui Gigi Matei, prin care anunța că își va da demisia în cazul în care Romeo Rădulescu va fi candidatul PSD-ului la funcția de primar al Râmnicului, s-a dovedit praf aruncat în ochii fraierilor. El nu numai că nu și-a dat demisia din funcțiile pe care le ocupă în organizația municipală de partid, ci chiar a bătut palma cu Romeo, cu promisiunea de a-l susține și a-l sprijini să câștige alegerile.

Screenshot_2016-03-04-15-39-11-1

Surse din PSD ne-au informat că în cursul zilei de ieri, joi 4 martie, Gigi Matei s-a întâlnit cu Romeo Rădulescu și, după discuții mai mult sau mai puțin aprinse, s-au înțeles ca Gigi să-l sprijine pe Romeo să ajungă primar.
Este pentru a doua oară când Matei linge unde a scuipat. Prima dată a făcut-o când Emilian Frâncu a fost impus de la centru candidat USL. Atunci, ca și acum, Gigione a luat foc. Drumuri pe la București, declarații peste declarații, amenințări cu demisia, după care a pus batista pe țambal și… pupat Piața Independenței. Miza i-a fost funcția de viceprimar, care s-a transformat în primar după arestarea Frâncului.
Iată-l și de această dată, ca o râmă ce se târăște la picioarele lui Romeo, după o perioadă de turbare, obligat să stea cu gura închisă….Vom cunoaște, în curând și miza acestei înțelegeri, care nu poate fi alta decât tot o funcție de viceprimar.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.