782 total views

La Vâlcea ar putea să fie o situaţie fără precedent, Florinel Butnaru senator PSD, soţia sa consilier local PPDD

foto/valcea1.ro

Nu au trecut decât câteva luni de la numirea în funcţia de preşedinte al filialei Vâlcea a Partidului poporului Dan Diaconescu a deputatului Marin Cristinel, cel care l-a înlocuit pe “paraşutatul” Eugen Mihalache. Cristinel demisionase din partidul lui “Domnul Dan” şi trecuse în tabăra independenţilor dar a revenit asupra decizie când s-a văzut cu funcţie. Şi i-a plăcut, cel mai probabil, pentru că la scurt timp a fost prezent la o şedinţă a Consiliului Judeţean unde a luat loc în capul mesei şi şi-a supravegheat colegii de partid. Ba chiar a ameninţat câteva publicaţii media cu acţionarea în instanţă, asta în timp ce aleşii judeţeni ai PPDD au votat contra tuturor propunerilor legislative ale zilei. La finalul acestei săptămâni, Cristinel se remarcă din nou, a luat decizia de a-i retrage sprijinul politic lui Iulian Voicu, consilier local al Râmnicului, unul dintre cei doi pe care, de altfel, îi are PPDD. Motivul invocat este “abateri grave şi repetate de la disciplina de partid”. Mai pe scurt, Voicu a decis să voteze câteva hotărâri de Consiliul Local care i s-au părut bune şi nu să se opună la toate cum primise indicaţii. Consilierii locali vor lua act de decizia deputatului în viitoarea şedinţă de Consiliu Local şi, conform legii, Voicu îşi va pierde mandatul de consilier. Totuşi, conform noilor legi în vigoare, avocatul poate ataca decizia lui Marin Cristinel în Contencios Administrativ şi dacă va avea câştig de cauză îşi poate termina mandatul ca şi consilier municipal independent. Interesant este cine urmează pe lista PPDD propusă alegătorilor la alegerile locale trecute. Este vorba de soţia senatorului Florinel Butnaru. După ce a avut în doar câţiva ani doi primari condamnaţi penal pentru acte de corupţie şi în acest moment are doi senatori colegi de partid (PSD) în acelaşi colegiu – Butnaru şi Coca, în Vâlcea s-ar putea întâmpla un nou lucru absolut inedit – soţul senator PSD şi soţia consilier PPDD. Doamne mare-şi e grădina!

Distribuie

7 comentarii

  1. SALUT,MA INTREB DE CE ATI COPIA ACEST ARTICOL DE LA ALT ZIAR,NU AVETI UN ZIARIST CARE SA SCRIE CATEVA RANDURI,CE POZA FRUMOASA ATI PUS CU CEI 3 CARE SUNT DEJA OAMENI PSD,MA BUCUR CA INCEPE CURATENIA DE PRIMAVARA IN ACEST PARTID,CINE ESTE ACEST VOICU,CA PANA SA AJUNGA IN CONSILIUL LOCAL NIMENI NU STIA DE EL,IAR DE CAND A AJUNS ACOLO, A FOST CA SARPELE CAND CU PSD CAND CU PNL,INTREBATI CAT A MUNCIT IN CAMPANIE CATE ORGANIZATII A MUNCIT SA LE INFINTEZE,CATE ADEZIUNI A ADUS LA PARTID,SCRIETI NUMAI CA A FOST EXCLUS,DAR ACTIVITATEA LUI POLITICA O CUNOSTETI CE A FACUT PTR ACEST PARTID CARE LA FACUT CONSILIER LOCAL,DUPA CARE A UITAT INDATORIILE SI SARCINILE ,DECAT INTERESUL PROPRIU,VA ROG SA-L INTREBATI PE D-NUL EX-CONSILIER DE UN RAPORT DE ACTIVITATE PE ANUL 2013,DAR SA FIE ADEVARAT …..

  2. Buna ziua,va intreb de ce nu ati scris si de doamna care a fost exclusa din PDL,care este mult peste Voicu,ma intreb cati banii plateste individul asta la ziare sa scrie aceste articole,cred ca deputatul ala stie el ce face incepe sa faca putina ordine,dispar oameni lui Nicolae si Butnaru,in multe partide sunt schimbati consilieri ,dar nu se scriu atatea articole,deci presa este corupta asta este concluzia mea.

  3. Salut ,mai oameni pe deputatul ala il cheama Marian,nu Marin,iar va rog sa va documentati cand scrieti ceva,vedeti ordinea de zi din C.L,din Rm.Valcea,o sa vedeti ca nu este asa zisa sotie a lui Butnaru urmatoarea pe lista,va rog sa-l intrebati pe ex-consilierul Voicu cat a muncit ptr Pp-dd in ultimul an,cate organizatii a infiintat,sau cate adeziuni a dus la sediu,sau de cate ori a acordat audiente ramnicenilor care l-au votat ,omul era numai ptr el vota cu cine avea portofelu mai gros ,era ca un sarpe cand cu Jiji Matei,sau cu Edi totul se negocia inainte si ex-presedintele Mihalache avea si el partea,si la judet la fel de aceea toti votau cum au vrut si a venit deputatul ala care vrea sa faca putina curatenie si ordine si toate presa sare pe el ,sper ca vor urma si alti sa fie exclusi care nu respecta ordinele partidului.

  4. Tot venitul la PPdd era pentru Mihalache si Simoiu, ei duceau negocieri… nu scapau din mana nimic… consilierii incearca sa faca ce se poate, nu mai vorbiti aiurea. Asta nu e curatenie de primavara, e o tampenie Critinel- cretinel, marca Ppdd, care ii va face sa se duca de tot pe rapa, nu poti sa mai crezi in asemenea oameni care se cred mari conducatori de partid, dar e numai prostie in capul lor.Pacat, la inceput multi am crezut in Ppdd, dar…

    1. bine ca ppdd ula dat afara pe spagarul de voicu si pe psdistu de neacsu bravo lor un partid care asi face curatenie in propria ograda si scapa de lichele e de admirat de ce planga dupa functii atat ia facut masa consileri? de ce nu a dat afara pe altul si pe astia pentru ca ceilalti consileri pana la 70 cati are ppdd ul nu au facut prostii si nu au luat spaga

  5. CE bine a facut conducerea ppdd ca la dat afara pentru ca era cel mai spagar consilier de la cl – cand vota cu pnl-pd-l -cand cu psd-unpr – la ultima sedinta de cl insa i sa infundat pentru ca a promis ca voteaza cu pnl-pd dar la sucit jiji matei inainte de sedinta se aude ca pentru 100 de bastoane si baiatul a votat cu psd-unpr iar apoi se pare ca au auzit cei de la pp-dd ca el voteaza numai in interes propriu si nu pentru ramniceni si i sa infundat pentru ca l au exclus. Pentru asta le spun un mare bravo celor de la ppdd si deputatului cristinel marian care face ce trebuie la ppdd curatand partidul de lichelele lui ion nicolae si ale lui butnaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.