394 total views

292 de ciclisti au luat ieri startul la Maratonul Olteniei, un eveniment marca CEZ Romania. Din Parcul Zavoi, cei inscrisi la competitiile de mountain bike au pornit spre frumoasele imprejurimi ale municipiului Ramnicu Valcea.

Participantii la proba MTB a Maratonului Olteniei iau startul

Ieri, in prima zi de concurs, ciclistii s-au intrecut pe doua trasee de 33 km si  de 51 km , in zona deluroasa din apropierea municipiului Ramnicu Valcea. In mijlocul participantilor, la deschiderea evenimentului, a fost prezent si Martin Zmelik, Country Managerul Grupului CEZ in Romania, care le-a multumit ciclistilor si le-a urat succes in cursa, dar a si pedalat pe traseul de 33 de kilometri. Participantii au primit de asemenea felicitari si incurajari de la Vicepresedintele Consiliului Judetean, dl Adrian Busu, Viceprimarul Municipiului Ramnicu Valcea, dl Eusebiu Veteleanu, Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Valcea, dl Dan Ponoran si de la CEO-ul Adrem Invest, dl Corneliu Bodea.

In afara de competitiile sportive, organizatorii evenimentului au pregatit si in acest an surprize pentru cei carora le place sa faca miscare si sa se bucure de activitati in aer liber. De asemenea, in parc participantii s-au bucurat de zone tematice pentru distractie si relaxare, o cabina foto cu surprize, un hotspot unde tehnologia se conecteaza cu sportul, iar sustinatorii s-au putut conecta la platforma Chronotrack pentru a ii urmari pe concurenti. Atmosfera in parc a fost asigurata de Cosmin Cernat si Raluca Arvat, care i-au motivat pe participanti sa se bucure de activitati si de vremea frumoasa.

Premierea a avut loc cu incepere de la ore;e 16.00

1c2c3c4c 5c

Incepand cu ora 17:30, concurentii, sustinatorii lor si toti cei care au dorit sa se bucure de un concert in aer liber in Parcul Zavoi au fost invitati sa asculte melodiile celor de la Suie Paparude.

Astazi sunt asteptati la cros si semimaraton participanti din toata tara, pentru a lua  startul la competitiile de cros si de semimaraton incepand cu ora 10:00. De asemenea, la 10:30, vor avea loc curse de alergare pentru copii cu varste intre 4 si 13 ani

Despre Maratonul Olteniei

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ Romania, aflat la cea de-a patra editie. Maratonul Olteniei este organizat cu sprijinul Adrem Invest – in calitate de partener principal, alaturi de firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, Ciga Energy si Reinvest – in calitate de parteneri Gold si Fine Consulting, EY Romania, EnergoBit și Inform Lykos – in calitate de parteneri Silver.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Kiss FM si Realitatea Media.

Parteneri: adrenallina.ro, biciclistul.ro, sabinacornovac.ro, Lykaios Club Sportiv si Isostar.

Maratonul Olteniei este organizat de Hyper Sport si Padina Fest cu sprijinul Primariei Municipiului Ramnicu Valcea si al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Valcea.

Informatii despre eveniment pe: www.maratonulolteniei.ro

Informatii si raspunsuri la intrebari pe: www.facebook.com/energiepentrubine si www.facebook.com/MaratonulOlteniei.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.