147 total views

Potrivit primarului Mihai Ionescu, proiectul prevede reabilitarea drumurilor de interes local pe o lungime de 7,08 kilometri.

cernisoara 29 oct 2015

Primul kilometru de asfalt s-a turnat în 2013, dar conducerea Primăriei Cernișoara s-a văzut obligată să sisteze lucrările de modernizare a drumurilor de interes local, din cauza lipsei de finanțare, în același an. Din 2013 până în septembrie 2015, Guvernul României nu a alocat un leu comunei vâlcene pentru implementarea acestui proiect. În urma unei întâlniri cu Liviu Dragnea, primarul Mihai Ionescu a reușit să-și facă auzite nemulțumirile și, pe lângă promisiuni de mai bine, a primit recent și o parte din banii necesari pentru reluarea proiectului.

Valoarea totală a investiției depășește 6,6 milioane de lei, din care Primăria Cernișoara a primit până acum, de la Guvern, un milion de lei. În acest moment se toarnă asfalt pe mai multe ulițe, pe o lungime de doi kilometri. Dacă vremea îi va permite, constructorul ar putea finaliza lucrarea în această toamnă.

În prezent, primarul Mihai Ionescu se poate lăuda cu investiții de anvergură. Social democratul a reușit să introducă rețeaua de apă și canalizare în mai multe sate, a modernizat toate școlile din comună, precum și căminele culturale, și a sprijinit renovarea câtorva lăcașe de cult. Următoarea investiție de pe lista alesului local va fi tot în infrastructura rutieră, căci edilul și-a propus să construiască ori să refacă 17 poduri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.