223 total views

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 27 octombrie – 02 noiembrie 2018 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Carol I nr. 3-5 și Aranghel nr. 26.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă la adresele: Carol I – Directia Silvică, Aranghel nr. 26, Stirbei Vodă nr. 249, Caporal Hanciu nr. 51, Pârâul Grajdului, Drumul Câmpului nr. 17, Grigore Antipa nr. 28 și Drumul Gării nr. 50.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: – Au fost finalizate lucrările de conectare a rețelei de fontă Ø350 cu rețeaua de fontă Ø175 pe strada Știrbei Vodă; – continuă lucrările de extindere a rețelei de apă și execuție branșamente pe strada Stolniceni; – au fost ridicate la cotă 8 cămine de canalizare și un geiger pe str. Calea lui Traian, Bl. 7; – au fost tencuite căminele de canalizare și a fost montat un clapet antiretur pe Str. Mircea Vodă, Bl. Federalcoop ; – s-a înlocuit piesa suport din beton 1,5×1,5 m, ramă și capac carosabil pe str. Știrbei Vodă nr. 274C; – au fost executate cămine de canalizare, s-au montat ramă și capac carosabil pe str. Regina Maria, iar pe str. Stejarului, Bl. B0, sc. B s-au tencuit căminele de canalizare; – s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat; – s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit; – au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REŢELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: str. Lucian Blaga – Bl. A40/1, sc. B, Bl. A32/1, sc. A, B și C; Știrbei Vodă nr. 302; str. Carol I nr. 10; str. Rapsodiei – Bl. H1, sc. A, B și C; str. Independenței – Bl. 4 și Bl. 5; Bd. Tineretului – Bl. A11/3; str. Aleea Stejarului – Bl. C16, sc. A; str. Nicolae Iorga – Bl. A26, sc. C, D și sc. E; str. Regina Maria – Bl. L; str. Valea Ursului nr. 341; str. Mihai Eminescu – Bl. C11; str. Carol I – Bl. M4.

24 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 24 apometre, dintre care 20 verificate și înlocuite și 4 montaje apometre noi și au fost realizate 12 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea. De asemenea, au fost întocmite 5 avize tehnice și 6 avize de amplasament.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.