205 total views

Am avut 43 de milioane de euro pentru un referendum, dar nu avem 20 milioane de euro pentru un spital de copii.

Retardații ăștia care stau pe funcții plătite de noi ne fac homosexuali pentru că gândim? Pentru că s-a propagat ideea în spațiul public că cei 80% care nu au votat sunt homosexuali și pentru că fac parte din cei 80%, le transmit nulităților care ne conduc că: nu mai am încredere în actuala clasă politică este unul din principalele motive pentru care nu am votat și nicidecum că sunt homosexual. Să spui că dacă nu vii să protejezi familia printr-o ștampilă, printr-un vot, înseamnă că ești homosexual, atunci tu ai o logică de retardat!

Nu am mers la vot pentru că nu mai cred în voi cei care ne conduceți. Nu cred că ne putem proteja copiii printr-un vot și modificarea Constituției în condițiile în care copiii bolnavi de cancer nu beneficiază de un spital care poate ar costa 20 milioane de euro, pentru că chipurile nu sunt bani. În schimb, putem cheltui 43 milioane de euro pe un referendum. Așa ne protejăm noi copiii, cu un vot? E strigător la cer ce ați făcut! Rușine vouă, nu nouă!

Mai mult, referendumul a fost de la început unul foarte neclar. Majoritatea nu au înțeles ce trebuie să voteze, iar întrebarea de pe buletinul de vot este ilogică. Nu au înțeles care este mecanismul, nu au înțeles nimic. Însă, cei care au ieșit la vot este clar că au înțeles doar că își protejează familia, pentru că asta li s-a spus, ei fiind de fapt mașina de vot a coaliției de guvernare care ar vota și dacă pe buletinul de vot ar scrie: „ ești tâmpit?”, răspunsul fiind evident: DA!

Acest referendum este doar un vot pentru lideri. Dar, procentajul de nici 10% va reprezenta încrederea în acești lideri, încrederea alianței PSD – ALDE – BOR – DĂNCILĂ.

Concluzia?

Referendumul pentru familie, un mare eșec! Pentru a schimba o formulare în Constituție aruncăm 43 de milioane de euro pe fereastră, iar copiii bolnavi de cancer nu au unde să se trateze pentru că nu se găsesc 20 de milioane de euro pentru a se construi un spital și a le oferi o șansă la viață. Acest referendum demonstrează că ascultăm cântecul de lebădă al actualei alianțe care prefigurează dezastrele următoarelor alegeri.

Nu am ieșit la vot pentru că nu așa considerăm că ne protejăm familia!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.