287 total views

Prefectul Dumitru Cornoiu refuză să depună armele în faţa liberalilor, cu toate plângerile formulate la DNA de liderii PNL Vâlcea, pentru un presupus abuz în serviciu. Prefectul Cornoiu şi subprefectul Aurora Gherghina au fost pârăţi la DNA că nu au permis consilierilor locali PNL să-l impună ilegal pe viceprimarul Eduard Vîrlan în funcţia de primar interimar.

Liberalii strigă cât îi ţin plămânii că au tot dreptul pentru că deţin majoritatea în CL, deci şi Puterea. Prefectul le-a transmis pe mai multe căi că sunt mai mulţi, dar proşti, deci părerile lor nu fac doi bani şi ar trebui să plece de unde au venit.

,,Domnii de la PNL spun mereu că ei sunt mai mulţi, că vor Puterea în CL, dar degeaba sunt mai mulţi dacă fac totul greşit. Vor Puterea ca să facă politică, nu administraţie. Cetăţenii nu pentru asta i-au trimis în CL, i-au trimis să le reprezinte interesele în CL, nu interesele partidului. Pot să fie 10.000, dacă spun proşti nu înseamnă că au şi dreptate doar pentru că sunt mulţi. Pot să mă înjure şi să mă ameninţe cât vor, nu voi ceda doar pentru că aşa vor ei şi liderii lor de partid. Fac numai prosti, numai greşeli şi-mi cer şi mie să le avizez. Dacă legea spune că nu au dreptate, le suspend hotărârile, iar ei pot să facă câte vor. Am în spatele meu un departament de jurişti şi nu au cum să greşească toţi. Nu facem ce vrem noi când ajungem într-o funcţie de conducere, facem ce trebuie, ce spune legea. Le-am dat răspunsuri avizate, dar nu au ţinut cont de ele. Nu au răbdare să se judece prima acţiune, vor să preia Puterea acum prin orice mijloace şi fac numai prostii”, a precizat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

 

Distribuie

Un comentariu

  1. Legea e numai ptr prefect? Viceprimarul cu atributii de primar carui lege se supune? A divinitatii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.