102 total views

Cristi Buican şi Bogdan Pistol spun că-l vor pensiona pe preşedintele Consiliului Judeţean şi că pot face majoritate cu PDL şi PPDD

Patru “grei” ai PNL Vâlcea au organizat vineri o conferinţă de presă, prima după ruperea oficială a USL România. Preşedintele liberalilor vâlceni, Cristi Buican, a declarat oficial că va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean la viitoarele alegeri locale:

“Cuplul Cîlea-Persu a făcut ce a vrut la Consiliul Judeţean Vâlcea. Nicio alianţă cu acest cuplu nu a funcţionat la Consiliul Judeţean. Nu exclud o colaborare PSD-PNL pentru anumite proiecte, dacă ele sunt în sprijinul cetăţenilor. Poate va fi şi mai multă înţelegere din partea domnului Cîlea, aflat la ultimul mandat şi ultimii ani din viaţă. Oricum, promit să-l pensionez pe domnul Cîlea după viitoarele alegeri locale. Sunt convins că cei de la PSD îl schimbau ieri pe Bogdan Pistol din funcţia de vicepreşedinte dacă puteau. Acum să vedem ce se întâmplă. Teoretic suntem în opoziţie alături de PDL dar şi de PPDD care se declară un partid de opoziţie. O să vadă şi domnul Cristinel Marian (n.r. preşedintele PPDD Vâlcea) că nu e avantajos să faci alianţă cu PSD. Vă spun eu că nici cei de la UNPR nu sunt fericiţi că fac parte acum dintr-o alianţă cu pesediştii. Aşa că nu se ştie ce se va întâmpla şi care va fi majoritatea şi nici dacă îl vor putea schimba pe Pistol”.

Pe de altă parte, Bogdan Pistol a fost moderat în ceea ce-l priveşte pe Câlea: “Nu mă bag în problemele legate de pensionare. Oricum, dacă domnul Cîlea nu va ieşi la pensie, îl va pensiona Cristi Buican după alegerile viitoare.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.