169 total views

Mircia Gutău a devenit o adevărată ,,Fata Morgana” pentru liberalii vâlceni, îl doresc candidat la Primăria Râmnicului, dar dorinţa lor dispare la fiecare întâlnire cu conducerea centrală a partidului. Copreşedinţii Blaga şi Gorghiu se dau fecioare în faţa vâlcenilor, singurii conştienţi de faptul că doar fostul primar Mircia Gutău, cu cele două condamnări la activ, le poate aduce Primăria Râmnicului în ograda partidului.

Gutau si Sami

Samoil Vîlcu, fost secretar general al PNL Vâlcea, a încercat să menţină viu interesul lui Gutău pentru PNL în ciuda deciziei acestuia de a candida pentru un partid mai mic şi a reticenţei conducerii centrale.
,,Mircia Gutău nu a ieşit nicodată din discuţiile PNL, pentru că oamenii îl vor pe Mircia Gutău, îl doresc pentru că în mandatul lui Râmnicul era un oraş viu. Nu se pune problema neacceptării lui de către conducerea centrală, dar acolo se analizează toate oportunităţile şi este normal ca deciziile să se ia mai greu. Sunt convins că în final cel mai bun gospodar al Râmnuicului va fi candidatul PNL la Primăria Râmnicului”, a conchis Samoil Vîlcu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.