321 total views

Liberalii încalcă din nou legea. După numirea ilegală a noii conduceri a CJ, liberalii vor să-şi numească în baza unor hârtii false o colegă de partid, psihologul Dana Calotă,  în  Comisia de Expertiză a Persoanelor cu Handicap Vâlcea. Duduia stă prost cu banii şi colegii de partid s-au gândit că n-ar strica să-i ofere un cadou lunar de 1000 lei, pentru ciorapi, că tot se poartă modelul scuzelor penibile în politica românească.

Cu toate că liberala Dana Calotă nu îndeplineşte condiţiile de ocupare a postului, deţinerea unui atestat de specialist în psihologie clinică, nu de o specializare  în psihopedagogie speciala,  adică un domeniu total diferit, capii PNL au decis să treacă peste prevedereile legislative, din nou, şi să o numească în comisia cu pricina. Astfel, practicanta în  psihologie clinică îşi va da avizul de nespecialitate pe dosarele de obţinere a gradului de handicap.

De reţinut este faptul că pentru numirea în comisia respectivă Dana Calotă trebuia să fie desemnată de  Colegiului Psihologilor din România Filiala Vâlcea, de preşedintele Adrian Sandu, care a negat desemnarea respectivei în Comisia Consiliului Judeţean. Calotă a obţinut aşa zisa recomandare printr-un fals eliberat de o colegă de partid care s-a substituit ilegal preşedintelui Colegiului Psihologilor.

În data de 25.05.2015, Colegiul Psihologilor din România Filiala Vâlcea, prin preşedintele Adrian Sandu, a trimis o adresă Consiliului Judeţean în care sesisează falsul în acte comis de Adelina Sucea, şi declară nulitateal actului.

Falsul în acte comis de liderii PNL Vâlcea nu-şi are nicio justificare în condiţiile în care numirea doamnei în cauză aduce prejudicii de imagine imense PNL.

Mai mult, Dana Calotă a ajuns în instanţa de judecată din cauza unui program derulat în parteneriat cu CJ, proiect finanţat din fonduri europene. Comisia europeană a considerat că doamna Calotă, în calitate de coordonatoare a proiectului, s-a abătut de la calea cea dreaptă a proiectului şi i l-a suspendat. Dar, doamna şi-a cam băgat picioarele în decizia europenilor şi l-a derulat în continuare cu riscul de rigoare. În prezent, Dana Calotă are de dat înapoi peste 600 milioane de lei vechi, banii cheltuiţi fără acordul UE.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.