68 total views

Sâmbătă, 26 aprilie a.c., sub sloganul “Mândri că suntem români şi “ România puternică în Europa”, alianţa electorală PSD-UNPR-PC şi-a lansat candidaţii la alegerile europarlamentare la Romexpo – Bucureşti. Lansarea a fost susţinută de peste 10.000 de membri ai alianţei, dintre care peste 150 din judeţul Vâlcea.

Judeţul Vâlcea a susţinut la Bucureşti prin participarea a celor peste 150 de membri ai alianţei, întreaga listă a candidaţilor la europarlamentare, dar în mod special candidata pe listă a judeţului Vâlcea, Adina Dobrete, Preşedinta Organizaţiei de Femei a PSD Rm. Vâlcea.

Adina Dobrete, o profesoară cu o experienţă de 20 de ani în învăţământul vâlcean, susţine politicile publice care să asigure un acces mai bun la sistemul de învăţământ al copiilor, în special în zonele sărace, prin elaborarea şi implementarea unui program în vederea eliminării analfabetismului.

Candidata judeţului Vâlcea, este suţinută în totalitate de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea, Ion Cîlea, care, susţine acesta, va face tot ce-i va sta în putinţă să scoată procentul cel mai mare la aceste alegeri, deoarece sunt mai importante ca niciodată.

“ Dumneavoastră, toţi de aici, mă cunoaşteţi foarte bine, eu muncesc de dimineaţa până seara şi nu voi sta cu mâinile în sân cum stau alţii şi mă voi lupta aici la Vâlcea să scoatem cel mai bun procent al acestor alegeri. Vă rog să aveţi încredere în mine că vom reuşi şi vă rog să lăsaţi nepotismele şi mai ştiu eu ce, şi să vă puneţi oamenii cei mai buni în secţiile de votare, dacă vreţi să câştigăm. Împreună vom munci şi vom lupta, să-l susţinem pentru candidatura la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene din luna mai, pe Martin Schulz. Este foarte important acest lucru pentru România, ca Martin Schulz să fie susţinut de această alianţă, deoarece acesta vrea o schimbare în Europa. Europa nu se află într-o situaţie bună. Oamenii îşi pierd încrederea şi Martin Schulz doreşte o altă Europă, o Europă mai bună. Legătura dintre alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din ţara noastră se referă la legătura existentă între d-l Preşedinte Martin Schulz, în cazul în care va deveni Preşedintele Comisiei Europene (guvernul european) şi conducerea social-democrată (prim-ministru sau preşedinte) a României. Comisia Europeană poate avea prin preşedintele său o poziţie mai binevoitoare faţă de România în ceea ce priveşte repartiţia fondurilor europene şi a monitorizării pe justiţie. De asemenea, migraţia românilor pe piaţa europeană a muncii nu ar mai fi blocată de guvernele de dreapta din Europa. Aţi observat că în declaraţia sa aici la Bucureşti, a spus că va depune toate eforturile necesare şi trebuie să fim o echipă dacă vrem să reuşim, bazându-se şi pe încrederea noastră – pentru a atinge acest obiectiv ”, a mai adăugat preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea a PSD, Ion Cîlea.

La finalul deplasării, preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea a ţinut să mulţumească tuturor care l-au sprijinit în această zi importantă, susţinerea candidaţilor la europarlamentare.

“ Vă mulăţumesc tuturor. Ca de fiecare dată mi-aţi fost alături, mă susţineţi, luptaţi alături de mine, aveţi încredere în mine şi eu nu pot decât să vă mulţumesc şi să vă promit că împreună vom reuşi. Nu în ultimul rând, doresc în mod special şi de această dată, să le mulţumesc reprezentanţilor mass-media care au fost alături şi ei de mine şi sunt mereu, chiar dacă nu au venit toţi….că să ştiţi, eu am invitat toată presa, dar unii probabil că au avut altceva mai bun de făcut sau ştiu eu, dar ştiu sigur cine ne va fi alături în această campanie şi cine nu. Vă mulţumesc, ştiind că veţi relata corect toate informaţiile pe care le-aţi auzit şi noi ştim că fără dumneavoastră nu putem face chiar tot ce ne dorim, presa fiind cel mai bun canal de informare asupra cetăţenilor“, a conchis preşedintele PSD Vâlcea, Ion Cîlea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.