311 total views

Un pas mare în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân a fost făcut de Primăria Vlădești, Vâlcea!

Marți 6martie a.c., un protocol de colaborare cu Asociația de Protecție a Animalelor “A Doua Șansă” Râmnicu Vâlcea a fost semnat de Primarul Cosac Adrian, conform deciziei Consiliului Local.

Prin acest protocol, toți câinii cu și fără proprietar vor fi sterilizați gratuit de veterinarul Alin Moldoveanu și vor primi deasemenea vaccin rabic gratuit de la medicul veterinar local. Microciparea și înregistrarea în RECS vin la pachet cu sterilizarea (tot gratuit). Dacă proprietarul refuză microciparea și înregistrarea nu poate beneficia de sterilizarea gratuită.

Prin acest proiect se speră aducerea numărului câinilor abandonați la zero!! Clinica veterinară va fi deschisă pentru castrările gratuite atât timp cât va fi necesar. Acest eveniment este realizat cu sprijinul complet al One Of A Kind Dogs – Olanda – Wendy Oosting. Deasemenea mulțumiri administrației locale și Autorității Veterinare pentru că au înțeles necesitatea sterilizării și înregistrării ca parte a rezolvării problemei câinilor fără stăpân.”

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.